- Konu Yazar
Selamlar,
Sayın Kaldera,gezi planınıza iştirak etmek benim için ayrı bir zevk olacak,hava şartları elvermediği için Eskişehir gezisine katılamamıştım inşallah bu geziyi birlikte gerçekleştirebiliriz.benim için gün ve güzergahın önemi yok,maksat yolda olmak,güzelliklerle birlikte sohbet ve muhabbetin tadına varmak.
amaçta bu zaten. sarıcakayaya gitmek için arkadaşlarla saat 10da buluşmuştuk.
akşam saat 7 de ulaştık.ama hiç kimsede ''yahu ammada oyalandık yollarda'' diye düşünmedi.2,5 saatlik yolda günü bitirdik.Çokda keyif almıştık.
Durum biraz bakış açısına bağlı.çanakkaleye varmak ön planda olsa kınalı otoyolundan daha kısa sürede gidilebilir.ama Keşan'a kadar çok tatsız bir güzergah bana göre.
Çadır konusu için bende bir çadır vardı ama yok kabul ediyorum.aldık zamanında işe yaramaz halde şuanda.parçalarıda eksik sanırım.
Mutu (mustafa)arkadaşımla bu gezi için planlar yaptık ama iş durumu daha öncelikli tabiki..Mustafanın çadırı 2 oda 1 salona
Çanakkaleden Eceabata çok sık feribot seferleri var.zamandan dolayı sıkıntı yok.gökçeadaya gidersek eğer;Kabatepeden
her gün saat 10:00 -15:00 - ve 19:00 da
Gökçeadadan ise :07:15 -12:00 -ve 17:00 de seferleri var. 8 tl motosiklet için alıyorlar.. süre ise 1,5 saat.
inşallah orayada gideriz.Gökçeadada uzak akrabalarım var.yöre halkı evlerini gelenlere kiralayabiliyorlar.
buda iyi bir alternatif olabilir.Her duruma girip konaklayabiliriz. sorun yok.
Çanakkale için genelde hafta sonu 2 günlük program yapıyorlar.ama yüksek tempoda ve telaş içinde alelacale şehitlikler dolaşıp geliniyor, bence yolda olmanın hazzı yaşanmıyor.
Bu arada siz avrupa yakasındasınız sanırım.sizinle yalovada buluşmak daha uygun olabilir.
Son düzenleme: