selamın aleyküm arkadaslar ben erdinc 3 aydır gv 250 kullanıcısıyım sizlerle tanışmak isterim
Ya kusura bakmayın kendimden bahsedeyim didim de yasıyorum caprice otelde bilgi işlem sorumlusuyum ilk aldığım motor gv 250 fakat acimi bir alıcı olduğum için motoru alırken yanlış secim yaptım galiba motorun durumu vasat gibi yazılarınızdan takip ettiğim ve araştırdığım kadarı ile hyosungsource tan alış veriş yaptım 4 gün önce, ortalama motorum tüm parcalarını yeniden sipariş verdim fakat tek eksik tarafım koruma demiri onuda kendim büktürüp taktırmayı düşünüyorum eğer daha kolay bir yol tavsiye edebilirseniz çok mutlu olurum.
seçimiyanlışyapmama rağmen motorum çok iyi yapısı vargelecek parçalar dahilinde sıfırından farkı olmayacak.
Kardeşim teşekkür ederim fakat onlarada baktım koruma demirinini kafamda çanlandırdığım gibi yaptırsam daha iyi olur gibi içime sinsin beraber çalıştığım ve abimgibi olan bir insan var onada 0 km gv 250 aldık tek sorunumuz internette cidden kapsamlı aksesuar ve yedek parça satan kimseyi bulamıyoruz
hyosung a mail üzerine mail atıyoruz türkiyedeki potansiyeli karsılayamıyolar ne gerçek bir yan çanta bulabiliyoruz nede orjinal aksesuar hep baska modellerin uyan aksesuarlarına yönlendiriliyoruz buda üzücü monifolt lastiği yırtıldı aramadığım yer girmediğim internet sitesi kalmadı son çare koreden sipariş verdim türkiyede ciddi hyosung kullanıcı sayısı var motorumu almadan önce 4 ay araştırma yaptım arkadaşların yorumları fotoğrafları ortalama herşeyi gördüm, yada cidden yanlış yerlere bakarak zaman kaybettim didim de yaşadığım için seçeneklerde kısıtlı ya izmir ya internet velasıl hyosung un ciddi ful aksesuar lı ve yedek parçalarını yakından takip edebileceğimiz bir yer lazım diye düşünüyorum yançantalara gelince seçeneklerde aynısağlam ve büyük yançanta arayışındayım ilk günden sizide fazla bunaltmayayım arkadaşlarkaç aydır çektiklerim bi nebze yansıtmak istedim.![]()
2009 model 26500 km de Gv 250 var birtane.6000 tl fiyat yazıyor.Nasıl sizce....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-gv-250-2009-sonu-gv-250/detay
slm arkadaşlar... "ufak" bi tarz değişikliği ile 600F sınıfına katıldım... yine aranızdayım, gv250 ile edindiğim tecrübeleri paylaşmak adına.. çok zevk aldım gv250'den bana motor kullanmayı sevdirdi... eski motorumla sorun yaşadığım zamanlarda bana burdan kısa zamanda yardımcı olan herkese tşk ederim
yola aşağıdaki bebekle devam etcem, hayırlısı artık![]()
![]()
slm arkadaşlar... "ufak" bi tarz değişikliği ile 600F sınıfına katıldım... yine aranızdayım, gv250 ile edindiğim tecrübeleri paylaşmak adına.. çok zevk aldım gv250'den bana motor kullanmayı sevdirdi... eski motorumla sorun yaşadığım zamanlarda bana burdan kısa zamanda yardımcı olan herkese tşk ederim![]()
slm arkadaşlar... "ufak" bi tarz değişikliği ile 600F sınıfına katıldım... yine aranızdayım, gv250 ile edindiğim tecrübeleri paylaşmak adına.. çok zevk aldım gv250'den bana motor kullanmayı sevdirdi... eski motorumla sorun yaşadığım zamanlarda bana burdan kısa zamanda yardımcı olan herkese tşk ederim
yola aşağıdaki bebekle devam etcem, hayırlısı artık![]()
![]()
merhaba mithat hocam size tavsiyem ön cami L seklindeki aparata baglarken öncamı hafif yukarıya kaldırıp camın önündeki vidaları öle sıkın ben aynen böleyaptım benim boyum 1.84cm ve şimdi problem yaşamıyorum size tavsiyem hocam
Merhaba, arkadaşıma ek olarak bende kendi çözümümü yazayım, ikisi birleşince daha çok yükseltme şansınız olacaktır;takma çubuklarının açılı yapısı nedeniyle, gidona bağladığımız kelepçelerden yukarı kaldırmak istesenizde cam oturma pozisyonumuza doğru yatıp dahada açı yaptığından yükseklik kazandırmanız kısıtlı oluyor. Dolayısı ile rüzgar bu açıdan yine kafa hizanıza yönleniyor. Ama takma çubuklarını gidona monte ettiğimiz kelepçe şeklindeki aparatları sağ sol yer değiştirerek (açıyı ayarlayabilmek için) başaşağı cevirip ters takarsanız (vidalar aşağıda olacak şekilde) oldukça mesafe kazandırabilirsiniz. Eğer becerebilirsem resim de ekleyeyim.
Uyarı!
Selam beyler... GV250 sahibi olmak isteyenler vardır belki aramızda...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sat-2007-ve-sadece-4700-km-de-47199010/detay/
Motor benim eski motorumdur. Şu andaki sahibi anında ilanı çıkmış tekrar satış için, motoru dün verdim ona. Zaten takas yaptık, amacı da motoru tekrardan satmaktı orada bi sorun yok. Hoş ben 5500 koymuştum fiyatı ama neyse![]()
Temiz sağlam motordur ancak son servisi yaptırmadım vermeden önce. Alacak kişi de böyle bi talepde bulunmadı zaten. Motoru dün vermiş olmam, resimlerin muhtemelen dün çekilmiş olması, ilanın bugün çıkmış olması bir araya gelince henüz yeni sahibinin bunu bir servisten geçirmediğini düşünüyorum. Muhtemelen de öyle satacaktır.
Zincirin gerilmesi, civataların kontrol edilmesi, yağ değişikliği ve fren'lerin kontrol edilmesi gerekmektedir. Ayrıca elektrik sistemi de bi gözden geçse iyi olur, geçen haftalarda yine aynı sorunu ve nasıl bi muamma ile çözüldüğünü burda yazmıştım zaten. Vites geçiş sorunu yoktur motorda ancak dediğim gibi güvenli bir sürüş öncesinde yapılması gereken bi ton bakım var. Alırken dikkat edin. Almayı düşünenler motor hakkında bilgi için bana ulaşabilir, canınız yanmasın.
Bu motor 1 senedir satılmıyor nedense :silent:
Ben GV 250 alırken vardı, kullandım motoru sattım geçenlerde, hala ilanı var.
Altında bişey aramak gerek bence o kadar km'li motora verimez o para zaten.