Borelli ledow cmx250a modeli
Keeway super shadow modeli
Hero 250cc modeli
Monero cmx 250a
Bu motorlar roadstar ile aynı modeldir parça sıkıntısı çekenler alternatif olarak bu motorların parçalarınıda kullanabilirler..
ARBETUS
Abi cepten aradım kapalı iş telefonundanda ulaşamadım sana hala cevap bekliyorum olumlu veya olumsuz bir cevp yeterli bana.
slm arkadaşlar ben istanbul eyüp teyim internet kullanmadığım için siteyi ve formu fazla takip edemiyordum artık elimin altında internet var ve fırsat buldukça takip etmeye çalışıcam bende lf 250 kullanıcısıyım makina 2500 km de benim küçük bir sıkıntım var agzozdan tuhaf bir zırıltı sesi geliyo anladıgım kadarı ile alt egzozdan geliyo ses ve iki metalin birbirine vurma sesi gibi bişey hafta sonu ustaya getiricem fakat başına gelen ve ya ne oldugunu bilen varsa bana önbilgi verirse sevinirim.
kardeş o pul şıngırtısı gibi ses bi ara bendede vardı servise gittim, usta bu egsozlar içiçe iki borudan oluşur onlar birbirine değiyor,en dış orta alt taraftan bi vida atalım geçer dedi. ve geçti. hem ucuz hem kesin çözüm oldu...
sanki motor çalışırken egzozun içinde bişey şıngırdıyo egzozun birbirine geçme oldugu belli dediğin doğru olabilir, benim kafamdada birkaç sebep var bakalım neçıkacak.ale:
Dostum eğitimdeyim. Ondan telim kapalı. Cevap oalyına gelince birisiyle prensipte anlaştım ama eğitim dolayısıyla bana ulaşamadı büyük ihtimalle bu akşam aricam onu. ondan sonra cevap verebilirim sana.
Hayırlısı olsun ozaman abi peki bu roadstar`a muadil titreşimi olmayan ne var bütün sayfaları okudum birde ölü çok büyük arızalar sorunlarla karşılaşılmamış çinli olabilir ama kardeşlerine nazaran daha iyi sanırım jinlun ve keeway bakıyordum aslında ama sonradan bu başlığı okuyunda bisana döndüm hayırlısı olsun bakalım araştırmalara devam sizinde önerilerinizi beklerim.
250 lik makinalarıda küçümsememek lazım bu gün 250 lik makinalar 200km gibi hızları çok rahat görüyor.. zaten yeni nesil 250 lik motorlar eski nesil 600 lük motorların beygirine eşdeğer güç üretiyorlar.. roadstarında son hızı gayet iyi ve yeterlidir.
evet bisan lifandır.. öncede lifanın türkiye ortağı bisandı sonra lifan kendi türkiyede fabrika açınca kendi adıyla satmaya başladı..
arkadaşlar koruma demiri yaptırmak istiyorum yada direk uygun olarak satılan varsa almak istiyorum çünkü bacak mesafesi çok kısa diğerleri gibi değil adam belli bi süreden sonra offf diyor,yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum saygılar
koruma demiri şart bende henüz taktırmadım istanbul varmı bizim makinalara göre taktıran veya satan. :silent:
arkadaşlar koruma demiri yaptırmak istiyorum yada direk uygun olarak satılan varsa almak istiyorum çünkü bacak mesafesi çok kısa diğerleri gibi değil adam belli bi süreden sonra offf diyor,yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum saygılar
[/COLOR]Ayrıca baktım custom tarzı arayanlar (özellikle Logaritma) var aşağıdaki linke bakınsın bi...:bounce:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ush-uygulamali-custom-chooper-46921026/detay/
[/COLOR]Ayrıca baktım custom tarzı arayanlar (özellikle Logaritma) var aşağıdaki linke bakınsın bi...:bounce:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ush-uygulamali-custom-chooper-46921026/detay/