- Konu Yazar
motoru yaptırdım, başında durdum merakımdan ne nedir diye. sorun krank bilyesindeymiş, krank komple değişti ve sorun çözüldü. ses artık çok güzel geliyor, yüzüm güldü yeminle
motoru yaptırdım, başında durdum merakımdan ne nedir diye. sorun krank bilyesindeymiş, krank komple değişti ve sorun çözüldü. ses artık çok güzel geliyor, yüzüm güldü yeminle![]()
Krank bilyesi olamaz.
Olsaydi motoru çoktan eline almistin.
ne sandın zat öle senin bildiğin capon motorlarına benzemez , adama bildiğini unutturur:cherry:
Yahu 8bin km gittim diyor.
Zat degil feristahi olsa gitmez.
Bilye saglamdi demek.
:cherry:
teşekkürler herkese
yok yahu bozuktu, ilk önce kolay ulaşılabilen yerlere bakıldı, değiştirildi bikaç parça denendi, ses devam etti, sonra motoru komple söküp krank ve bikaç parça değişip tekrar toplandı, sorun çözüldü![]()
slm kardeşim o videodaki ses düşük devirde benim motordanda geliyo krank bilyası yüzünden manyeto ateşleme gözüne sürtüp bozmuş sorunu bulana ne cektik sorma her neyse şimdi videonu izledim bu ses bendede var ama usta krank deişcek diyo madem bilyası deişiyo nie krank deişcek diyo videoyu koyman süper oldu eger bilyaysa ucuz yırtarım zate üst kapak falan dediler sorun 500tl verdim bu sefer krank diolar işcilik parası vermekten bıktım işe gitmesem kendim yapıcam ama işide aksatamam inş düzelir ya bıktım vala olsun artıkmotoru yaptırdım, başında durdum merakımdan ne nedir diye. sorun krank bilyesindeymiş, krank komple değişti ve sorun çözüldü. ses artık çok güzel geliyor, yüzüm güldü yeminle![]()