hiç bir markada 45 gün parça beklenmiyor ... yamaha da r6 parçası beklemek diye birşey yok, ama yamaha road warrior 1700 parçası istersen beklersin ....
hondada cbf 500 parçası beklemezsin ( zaten sadece farı 1.500 TL nin üstünde fiyatla satılır ) , ama x11 ( cb1100sf ) parça siparişi ver, bak bakayım kaç gün beklersin ....
bir şeyi savunurken başka şeylere çamur atmamak lazım ...
*** piyasayı karıştıranlar hondacılardır :queen::queen:
şu cümleyi biraz daha açıklarmısın benim anlayışım biraz kıttır.
ayrıca yazımda herhangi bir markaya çamur atmadım sadece 500 cc oldugundan dolayı emsal teşkil eden aslında her iki modeldende çok üstün bir tasarımı ve kalitesi olan bir modelin aynı kefeye konulup piyasasının yüksek oldugunu belirten arkadaşlara hitaben yazdım.
madem bu arkadaş cbf 500 ün fiyatının yüksekliginden yakınıyor o zaman neden fiyatı daha uygun olan er5 yada gs 500 bakmıyo iki kere düşünmek lazım. madem fiyatlar yüksek kendine göre neden honda bakınıyor. bu arkadaş fiyatlar yüksek diyince cbf 500 sahipleri indirimemi gidecek. piyasa bu fiyatlarda dönüyor alınıyor satılıyor. aciliyeti olan bir adam bile gider 9 binlik motoru 8 e alım satıcıya bırakır ne işi olur gereksiz telefon konuşmalarıyla ilanı gürüp arayan ölücülerle. ( bu söyledigim motosiklet kullanımı yaygın olan şehirler için geçerili. kullanım çok olunca alım satımcıda moto galeride çok oluyor bu illerde)