[Adana - MT]

selam arkadaslar

suan antepdeyim bir bilginize ihdiyacım olacak R 1200 RT motorda lasdiklere hidrojen hava
bastırmıs bu havayı basdıkdan sonra motorda gezme baslamıs
bu hidrojen havayı basan veya duyan oldumu????

selam arkadaslar

suan antepdeyim bir bilginize ihdiyacım olacak R 1200 RT motorda lasdiklere hidrojen hava

Fuat ustam merhaba,
Kullanan arkadaşlarım oldu. Lastiklerin hava basıncı düşmüyor ve uzun sürüşlerde ısınma yapmıyor. Yaz aylarında faydalı olduğu ifade ediliyordu.
Ancak bazı kullanıcılar lastiklerin hassasiyetini azalıp, titreşimi ve zemin etkileşmesini direk sürücüye aktardığından şikayet ettiler. Çarşamba' ya kaçırma gel. Muzaffer şapkadan tavşan çıkaracakmış.:queen:

kuba yı bilmem ama benim ki inşallah yarın öğle saatlerinde burada olacak.:wiinkk:

ooo yes bora abi. Desene yarın şenlik var :cat: Haberleşelim sıfır makina kokusu almak istiyorum :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

selam arkadaslar

ben biliyorum lastiği ısıtmıyor genelde yaz aylarında yapıyorlar ama motorlara gelmez neden dersen abi. Lastikleri ısıtmak lazım , ısınmış lastikler zemini daha iyi tutur.

herkese iyi akşamlar,fuatçım o nitrojen olmasın sakın,bizim üsde uçak lastiklerine basıyorlar,bu konuda en iyi bilgi bizim hayatiden alınır nede olsa bakımcı teknik eleman,

boracım aldınmı motoru bilmiyorum yarın akşam işim var gelemiyecem televizyon olayını halledicez muhtemelen erken biterse işim kaçar gelirim bitmezse sağlık olsun

herkese yi akşamlar dilerim gelemedim kusura bakmayın,biraz yoğunluk vardı daha yeni gelebildim eve iyi geceler diler ve yatarım

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlarım.:)
akşamki toplantımız bol katılımlı ve neşeli geçti.darısı diğerlerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar