sonuç silverwing gibi görünüyo bana kısmetse metehan abi, 2008 15000km'de falan bulunabiliyo 10000 civarına.
sılwervıng kullanmış bi Halis agamız var ona da diyimde buraya bişeyler yazıversin...
sonuç silverwing gibi görünüyo bana kısmetse metehan abi, 2008 15000km'de falan bulunabiliyo 10000 civarına.
sılwervıng kullanmış bi Halis agamız var ona da diyimde buraya bişeyler yazıversin...
Her zaman bekleriz abi, füme veya lacivert silverwing çok klas duruyo, honda kalitesi de tartışılmaz.
Her zaman bekleriz abi, füme veya lacivert silverwing çok klas duruyo, honda kalitesi de tartışılmaz.
hımmmm evet
size metalaruji uzamanının bir kaç yarış sonrası honda hakkındaki yazısını yazayım buraya isterseniz, neyse birçok honda kullanıcısını üzmek doğru değil
şimdiye kadar sorunlu bir xmax veya burgman etrafımdaki arkadaşlarımda görmedim, bende sıfır km xmax aldım 20.000km kullandım sorun yaşamaım, halen 70.000km de kullanmaya devam eden arkadaşım var sorunsuz devam ediyor. acaba bahsi geçen xmaxlar veya burgmanlar motora binmeyi bilmeyen ve servis yerine ksaba giden gerzek takımı olmasın, çünkü benim sattığım xmax ilk haftasında su kaynattı, ardından yatak sardı, çünkü arkadaş 600cc lerle birlikte tapa gaz yola gitmiş dandik yağ koymuş filan filan........ ama hondanın metal konusunda zayıfığı var diyorum, konuyu farklı yönden almayalım lütfen,
hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın :rendeer: resim isteriz
Yardımcı olan herkese çok teşekkürler, sonunda 8700km'de 2008 silverwing400 sahibi oldum.
Honda, hayat onda olduğunu biliyordum ama üstüne bi de maksiscooter olunca gerçekten rahatlık budur diyorum şimdi. Bu alet son durağım olacağa benziyor. Kolay kolay motor değiştirmem artık.
:rendeer:
Ben'de SYM 250 kullandım çok güzel artıları olan bir motor.Çekiş ,sürat Tek kişi ile mükemmel.
İki kişi bindiğiniz zaman motor kendisini toplamada baya bi zorlanıyor,max sürat 110 geçmez(iki kişi).
arkadaş motorunu almışve şu iki kişi toparlama ve 110 geçmez olayı garip geldi , senin motorunda sorun vardı bence . düz yolda çok rahat 140 iki kişi ile 130 135 km/h çok rahat bi şekilde çıkıyodu ve seriliğinden hiç bişey kaybetmiyodu dostum.
benim arkadaşımda xiting 250 i var 2008 çok memnun . tavsiye ederim.