merhaba arkadaşlar foruma ara ara yazan biri olarak paylaşımlarınızı büyük bi zevkle izliyor ve okuyorum.. ben şöyle bir soru sormak istiyorum herkese.. bilmem sizde yaşıyormusunuz ama.... hani şöyle bi klişeleşmiş düşünce vardır. Bi çok erkek, kadınına ilk onun sahip olmasını düşünür ve ister ya.. ( bi kadının bekaretini ilk kendisinin bozması gibi) onun gibi bir durummudur bilmiyorum.. -ki ben bu düşünceye karşı biri olduğumu vurgulamak istiyorum.. mondi'mi 2. el aldım ama bi türlü ona ısınamıyorum sanki hala ilk sahibini arıyor gibi.. aslında bende ona bu hislerine karşılık sevemiyorum gibi onu.. ama ona karşı o kadar duygusal şeyler besliyorum ki... ama olmuyor.. 10-15 gün falan oldu birbirmizi tanıyalı... acaba o yuzden mi? beni bazen yolda bırakmak istiyor... sonra vaz geçiyor... alışamadım ona.. galiba o da bana.. çünkü onun ilk sahibi ben değilim... acaba bu düşünceler biraz daha sürecek mi. yoksa alışırmıyım... olmadı 2011 ZNU falan mı alayım.. ama her ne kadar o beni bazen yolda bırakmayı düşünsede ben onu sevdiğimi farkındayım.. ona şevkat gösteriyorum.. bugun onun bi kaç fotoğrafını çektim.. ve saat kulesi önünde çektiğim fotoğrafını çok beğendim.. bakarmısınız şu duruşa... sanki nazlanıyor... o nu arıyor gibi... arıyormusun??? olsun.... Genede,
Seni Seviyorum Mondi...
Öncelikle motoru yeni almışsın sanırım hayırlı olsun.
Konuya dönersek, sen fazla duygusal yakşalmışsın motora

Hani ben de motorumu severim, o da beni sever ama aşk yaşamıyoruz

Biz sadece arkadaşız :queen:
Şaka bi yana eğer motorunda belirli bir sorun yoksa sıfır olunca da yolda bırakacağı varsa bırakır. Bazılarında illa sıfır olsun düşüncesi oluyor, sende de o var sanırım. Ben de hiç anlamam bunu. Düzgün kullanılmış bir ikinci el bence sıfırdan daha iyidir çünkü boşuna fazla para vermiş olmam. Anca 10.000 liralık motorun ikinci eline 9-9500 lira isterler o zaman onu alacağıma sıfır alırım. Bence sen motorunu sevmeye devam et o da belki zamanla aşkına karşılık verir.

Bu arada bence zn yok ama zn forumunun fahri üyesiyim :cherry: