bisiklet sürüyosan bu motoruda sürersin ben bi kaç arkadaşa verdim bi tanesi pek süremedi ama uzun yıllar bisiklet kullanan bi arkadaşım vardı bindiği gibi kaptı olayı :mrgreen:
aldığında lastiklerini michelin sm100 ler ile değiştir ondan sonra istediğin yere git

bu arada birazdan benim şu far değişme hikayesini resimli anlatımla paylaşacağım paza günü can sıkıntısı işte :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------
şimdi ilk olarak Slayerrr(rıdvan) diyoki bende h4 ampul var gel senin farları değiştirelim farsız dolaşma.bende tamam diyorum işten çıkışta yülsel copy deyiz diyolar hemen 50mt ilerideki yüksel copy ye geçiyorum.bu arada kapının önü cruiser doldu sanki gezi toplantısı
sonra rıdvanın arkadaşla tanıştıkdan sonra 2sohbet falan işe başlıyoruz
camı çıkardım ve eski soketi kablolarından kestik.h4 alpüllerin ayakları bizim yansıtıcıya uymakta onun için yansıtıcıyı değişmeye gerek yok
biz o gün kabloları bantla bağladıktan sonra bırakmıştık olayı ama ertesi gün şu soketlerden takmaya karar verdik çok kullanışlı birşey.bunuda rıdvan beleşe almış benim için bi arkadaşından.ama normalde 1-2liraya satılan bişeymiş h4 soketi diye ararsanız bütün parçacılarda bulursunuz sanırım
bu soket çok faydalı bunsuz yaparsanız farı kapattığınızda ne kadar bantlasanızda içeride kablolar birbirine değince şasi yapıyo ve sigortayı yakıyo ben 1tane sigorta değiştim bu soket olmadığından
h4 soketi diye bahsettiğim şey bu uçlara giriyor
soket kablolarının uçlarını bağlamadan önce uzun kısa hangisi diye deneyin şasi kablosunu hemen bantlayıp hazır konuma getirebilirsiniz ama diğerlerini hazırlamadan önce deneme yapın
sonrasındaysa eskisi gibi kapatınca çok daha iyi bi ışık sağlanmış olunuyo artık geceleri önümü görebiliyorum.benim taktığım 35w h4 55 olanları aküden çok yiğeceği için tavsiye etmem.ben yansıtısı ve far camını torosunkilerle değişmedim eğer far camı kararma yaparsa yansıtıcı ısıdan dolayı zarar görürse değiştirmeyi düşünüyorum ama 3-4gündür kullanıyorum şuanda hiçbir problem yok.sadece 10tl ye bi h4 ve 2tl ye bi soketle bu işi yapabilirsiniz.detaylı anlatamadım dışarı çıkmam gerekiyo anlatımım pek düzgün değil ama umarım açıklayıcı olmuştur.bi sorun olursa yazın cevaplamaya çalışırım.