Avrupa ile Türkiye Arasındaki Farklara Mizahi Bakış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"This video is private" diyor maalesef. Herkes izleyemiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu videonun gerçeği İtalya ve Avrupa arasında ki farklardı.

Ama bizim milletimizi çok güzel özetliyor. :)

İtalyanlar ile çoğu yönden birbirimize benzeriz zaten :)

Kocaeli İl Temsilcisi
aslında işe espiritüel olarak yaklaştığımızda oldukça gülesim geldi,hazırlanmış videonun komik olmasından dolayı gülmekten değil ,ne kadar bize benzediği konusuna ,güleriz ağlanacak halimizemi desem bilmiyorum ? elbetteki biz türk oğlu türküz ama osmanlı hakimiyeti bitti artık osmanlı diye bir şey kalmadı medeniyeti uygarlığı belki bir çok şeyi osmanlıdan gördülerde sonra bizlere çamur atıyorlar diyeceğim ama gözümle görüp yaşadığım ülkemi görünce susmak zorunda kalıyorum ,gülüyorum ağlanacak halimize :)

Bu video ilk italyanlar icin cikmisti , Italyanlar Turklerin parali versiyonudur. Tek farkimiz bu:) Italyan , Yunanistan ve Turk. Dikkat edin ucu de aynidir. Ucude Akdeniz ve ic sulari ile cevrili. Bu suyun fazlasi adami boyle yapiyor iste:)

abicim o kadar düzenli hayat çok sıkıcı bizimki böyle daha iyi hareketli hiç olmazsa :)
otobüs durağı olayı çok gerçekçi ve fena koptum yalnız :mrgreen:

abicim o kadar düzenli hayat çok sıkıcı bizimki böyle daha iyi hareketli hiç olmazsa :)
otobüs durağı olayı çok gerçekçi ve fena koptum yalnız :mrgreen:

Bu dediklerine katılıyorum. O kadar düzenli hayat hep aynı ortam ve şartlar aşırı derece insanı sıkıyor. Bundan 5 sene önce Fransa'da bulunduğum zaman bende aynı böyle düşünmüştüm. Dükkanlar belli saatte kapanır saat şaşmaz. Açık yer bulamazsın. İnsanlar mekanik gibi hep aynı şeyleri tekrar edip durur. Bizim toplumun yaşam felsefesine pek uymuyor.

Tek keyif aldığım trafikteki saygıydı. Kimse kuralları çiğnemiyor. Mesela ada etrafında dönen araç dönüşü tamamlamadan kavşakta hiçbir araç yola girmiyor. Yayanın aynı bu videodaki gibi yola adım atması yeterli. Herkes böyle olunca araç kullanmanında keyfi başka oluyor. Ben bile İstanbul'da ortama uyup başka modda sürüş yaparken orada en ufak bir agresiflikte bulunmadım.

emin olun bence en önemlisi trafik kısmı zaten. orada can var çünkü hayatlar sönüyor. trafik meselesi oradaki gibi olsa keşke ben şahsen diğer konuları geri plana atıyorum :)

güzel video güldürüyor insanı.
aslında bizler genel olarak oylamadan bir ksım kesimin koydugu kurallara uymayı sevmiyoruz.
toplumu ilgilendiren bir kural koyulacaksa tüm vatandaşların %100 katılması lazım %35-40 larla kanun konmaz.
egitim şart,ama sağlam sıkı egitim.
parası olan istediğine sahip oluyor bizim memlekette malesef gerisi hüsran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar