@mmucit birşeyi çok isteyince olurmuş diyolar ya, yalan wallaale:
Bir de şöyle derler, hayırlısıysa olsun.
İnan bu senin için şu anda çok anlamsız gelecek ama demekki senin için şu an motosiklet iyi birşey değil. Ya da o sana başka sorunlar açacak.
Biz iyi niyetli olup, vicdanımızın sesini dinleyerek iyi şeyler yaptıkça hayat çok daha güzel olacak.
duruma göre mucit, standart buluşmalara ve şehir içi keyif turlarıma has motorumla çıkıyorum.
otobanlık işler olursa ya da mevcut gezide katılımlarda küçük cc yoksa mecburen moruğu çıkarıyorum.
tabi bir de nişanlım moruğu daha çok seviyor. baskılar sonucu da oluyor arada.
yani ismail de biliyor, gruptaki insanlara tuhaf geliyo ama fırsat buldukça küçük cc'yi tercih ediyorum.
Sen işi çözmüşsün. :mrgreen:
usta 5lt benzin aldım 111km giti yedeğe düştü baktım yedek depo 2.6lt yani 2.4lt yakmışım 111km rede motor suan 150km düşün rodajdayım![]()
Yeni kasaların bu özelliğine imrendim doğrusu, yoksa başka ek bir güzellik görememiştim.
yaklaşık on gün önce çanakkale pekcan da siyah ve gri cbfin olduğunu söylemiştin ya işte o gri cbf i almak bana nasip oldu.yarın 15:30 da otobüse verecekler cumartesi sabah inşallah Amasya dan teslim alacağım. sana çoook teşekkür ederim Allah razı olsun, kaza bela göstermesin :rendeer:
Nasip işte, nereden nereye. Hem de ucuza.
herkese slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama bu forumu neredeyse başından beri okumuşumdur birbirinize bağlılığınız çok hoşuma gitmişti cbf 150 ye okadar çok heveslenmiştim ki olmadı bugün eskişehir özmert bayine gittim sadece nakit satılıyormuş oyüzden mecbur vaz geçmek zorunda kaldım çok şey öğrendim sizlerden okumaya devam![]()
Her zaman bekleriz.
Hergün güzel haberlerle burada konuşuyoruz sohbet ediyoruz ama malesef bugün biraz üzücü bi haber vericem (en azından benim için üzücü)
31.03.2011 tarihi saat 21:30 sularında Kartal yakacıkta olan varsa veya buraları bilen varsa yolu bilir. Soğanlık caddesinde çocuk hastanesine gelmeden dört yol var ahanda orda herifin tekine girmiş bulunmaktayım :S
Adam tali yoldan selektörlerime kornalarıma aldırmadan önüme atlayınca bende şirket motorudur nasılsa ve activaya bişey olmaz diyerek çok az bi kurtulma payım olmasına rağmen arabanın üstüne doğru motoru yönlendirerek motordan atladım. Bende çizik dahi yok adamın wolksvagen jettasının sol arka tarafını komple göçerttim (çok da iyi oldu. Bir dahakine soluna bakarak geçer artık...) en az 600-700 liralık hasarı var. Bizim activada ise sadece ayna patladı başka hiç bişey yok.
Allahtan müdürlerim falan çok anlayışlı insanlarda sorun çıkmadı. Gerçi zaten sorun çıkacak bir durum yok çünkü ben haklıyım ana yolda 40-50 giderken herf tali yoldan önüme atladı hemde onca ihtarıma rağmen(korna-selektör)
ADAMIN ARABASI SAĞDA GÖRÜNEN GRİ JETTA.
Resimler nedense görünmedi sizdede göremiyen varsa buyrun linklerden bakabilirsiniz...
Geçmiş olsun ama yine de böyle yapmasan daha iyiydi, ne dersin?
Tamam, trafikde adam sayılmamak insanın kanına dokunuyor ama....
Bunların çoğu cahilliklerinden(Büyük çoğunluk bu grupta, bu yüzden iyiki motosiklet kullanıyorum diyorum, yoksa ben de trafikde bu cahillerden olurdum, bu ara ne demişler cahille sohbet etme küstürürsün,...), birazı öküzlüklerinden(affedersiniz gerçek öküzleri tenzih ederim), bir kısmı ise manyaklıklarından(zaten bütün yollar onların, biz her nedense işgal ediyoruz onların yollarını) yapıyorlar bu tip bizi öldürme girişimlerini. :farao: