[istanbul mt]-büyükçekmece ve çevre ilçelerdeki mt ciler hadi akşam çayına

Yauv arkadaşlar gece çıksak olmuyor mu?? Bende beylikdüzündeyim ama işten çıkmam 22.30u buluyor. Böyle etkinliklere katılmak çok istiyorum. Ve evet birisi öncülük etsin lütfen =}

:) artık bence 40 gün boyunca 23:00 da paydos edicem dediğin bana tam uyar dostlarla ve yeni motorcu arkadaşlarla tanışmak için uykusuz kalırım bir gece :)
salı günü ne kadar yağmur gözüküyor hava düzelsin önümüzdeki hafta bir buluşma yaparız inş....

:) artık bence 40 gün boyunca 23:00 da paydos edicem dediğin bana tam uyar dostlarla ve yeni motorcu arkadaşlarla tanışmak için uykusuz kalırım bir gece :)
salı günü ne kadar yağmur gözüküyor hava düzelsin önümüzdeki hafta bir buluşma yaparız inş....

Torium'da mı çalışıyorsun =} ??

Büyükçekmece avcılar civarı olarak toplansaydık güzel olacaktı malesef tık anadolu yakasında ikamet ediyorum :)

Motosikleti
Hornet
Önümüzdeki hafta hava durumundan haberim yok..
Ama şöyle bişey atsam ortaya..
Çoğunluğun uygun olduğu bi gün yada saatte..
Büyükçekmece sahilde çoğunluğun tercihine göre biyerde oturup çay kayfe içsek..
Tanışsak ve yazla ilgili planlar yapsak nasıl olur:silent:

Ben öncülük yapamam zamanım pek yok..Çalıştığım yerde yeni şube açtık şuan bi hayli yoğunum..
Ama öncülük yapıcak biri olursa katılımın olucağına inanıyorum..
Herkese kazasız belasız sürüşler..

Önümüzdeki hafta hava durumundan haberim yok..
Ama şöyle bişey atsam ortaya..
Çoğunluğun uygun olduğu bi gün yada saatte..
Büyükçekmece sahilde çoğunluğun tercihine göre biyerde oturup çay kayfe içsek..
Tanışsak ve yazla ilgili planlar yapsak nasıl olur:silent:

Ben öncülük yapamam zamanım pek yok..Çalıştığım yerde yeni şube açtık şuan bi hayli yoğunum..
Ama öncülük yapıcak biri olursa katılımın olucağına inanıyorum..
Herkese kazasız belasız sürüşler..

katılıyorum hocam bende avcılardayım buluşma olursa gelirim ama bende öncülük yapamam:) b.çekmeceyi pek bilmiyorum :mrgreen: ama şöyle yapalım mesela bu pazar günü yada cumartesi için akşam 5den sonra uygun olanlar ismini yazsın liste oluşturalım sonra toplanırız
yada daha erken saatlerde buluşup gezi etkinliği yapalım?
ayın 2-3ünde akşam üzeri 5 toplantısı
1-Felon
2-

Son düzenleme:
Bu haftasonu değil ama birdahaki haftasonu buluşma olursa önemli bir sorun çıkmazsa ben katılırım.Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haftasonu için yağmur var deniliyor ama, meteoroloji kaynaklarından aldığım bilgileri kendi değerlendirmem sonucu düşüncem (sanki meteoroloji prof'uyum :p) yağmur yağmama ihtimali daha yüksek. Eğer gezi olacaksa buna cumartesi günü karar verelim bence.

katılıyorum hocam bende avcılardayım buluşma olursa gelirim ama bende öncülük yapamam:) b.çekmeceyi pek bilmiyorum :mrgreen: ama şöyle yapalım mesela bu pazar günü yada cumartesi için akşam 5den sonra uygun olanlar ismini yazsın liste oluşturalım sonra toplanırız
1-Felon
2-tutku1982

cumartesi florya menekşe gelecek varsa küçük bi grup toplancaz beklerim saat 8 den sonra saygılar

Motosikleti
Hornet
Bu hafta sonu bende katılamam..Hemde bu hafta sonu yağışlı diye biliyorum..
Bence şimdiden konuşulup önümüzdeki hafta sonu birşeyler yapalım..
Herkes kendini ayarlamaya çalışsın hafta içinden..
İlk buluşma olucağı için çok uzak mesafeleri tercih etmiyelim..
Çoğu kişiye B.çekmece sahil yakın olduğu halde daha orada toplanamıyoruz.
Benim düşüncem ilk buluşma sahil veya herkese yakın ortak bi yerde olsun.
En azından şöyle çay kahve içilecek bi ortam oluşturabilmek,tanışıp kaynaşabilmek..:)

pazar günü olursa ben her türlü varım cumartesi günleride işteyim ben

tutku1982 benide yaz motosikleti normalde getirmicektim hafta sonu beylikdüzüne ama geliyorum :)

yağmur çamur fark etmez benim için bu arada(çok kuvvetli sağnak olmadığı sürece) :) cumartesi işten çıkıp saat 4 civarında oralarda olabilirim. buluşma saatine göre daha geç gelebilirim tabi ki.

Son düzenleme:
1-Felon
2-tutku1982

cumartesi florya menekşe gelecek varsa küçük bi grup toplancaz beklerim saat 8 den sonra saygılar

florya bana yakın :) ama 8den sonra çok geç olmazmı birde nereleri dolaşırız ona göre gelelim:)
birdahaki hafta içinde ayrı bi organizasyon yapalım :cat:
1-Felon +1 (Slayerr)
2-tutku1982

Son düzenleme:
1-Felon
2-
3-alper150zc :D

yukardaki mesajımda kendimden alıntı yapmışım gibi olmuş şimdide değiştiremiyorum orda tutku1982 nickli arkadaştan alıntı yapmıştım:mrgreen:
şimdi tutku1982 nickli arkadaştan detayları bekliyoruz
cumartesi akşam 8 florya için liste şu şekilde
1-Felon +1 (Slayerrr)
2-tutku1982
3-DaParadoks
4-alper150zc

BEn büyükçekmece de oturoyurm ve c.tesi gecesi florya bana çok ters bir mekan. Gelecek arkadaşlar varsa pazar saat 13:00 14:00 hani sabah keyfinden feragat etmeden uygun bir saatte sahilde güzel bir çay partisi yapabiliriz.

Bauhause otoparkında buluşulduğu taktirde bilmeyen arkadaşlara memnuniyetle eşlik edebilirim.

GElebilecek arkadaşlar varsa uygun olduğu saati yazarsa buluşma saatini ona göre ayarlayabiliriz.

BEn büyükçekmece de oturoyurm ve c.tesi gecesi florya bana çok ters bir mekan. Gelecek arkadaşlar varsa pazar saat 13:00 14:00 hani sabah keyfinden feragat etmeden uygun bir saatte sahilde güzel bir çay partisi yapabiliriz.

Bauhause otoparkında buluşulduğu taktirde bilmeyen arkadaşlara memnuniyetle eşlik edebilirim.

GElebilecek arkadaşlar varsa uygun olduğu saati yazarsa buluşma saatini ona göre ayarlayabiliriz.

hocam florya çok uzak bi yer değilki buyrun gelin sizde bu buluşmaya:) :rendeer:
bende zaten avcılarda oturuyorum bana her ikiside ters ama buluşma için bakırköye kadar giderim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar