14bin civarı bütçeyle başlangıç cruiserı ??

Arkadaşlar selamlar.
Ben kullanıcı adımın aksine cruiserdan uzağım :) bir danışayım dedim.

şimdi bi arkadaşım motora başlayacak. 650'den küçük makine istemiyor, fazla geleceğini düşünmüyorum hem yaşı itibariyle hem de eğitim alacak.

bütçe 14.bin gibi. bu rakamlar olabilecek en yüksek model, spor tasarımlı cruiser ne olabilir ??

Not: tavsiyemin aksine shadow'u itici buldu istemiyor. daha klasikten uzak bi tarz istiyor anladığım kadarıyla. ben anlatamadım ama siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi :)

Hyosung GV 650 yi gösterdin mi arkadaşına ? Spor görünmekle kalmıyor performansını da veriyor. 70Hp 80NM tork kayış aktarma sıvı soğutma vs vs. 2.Eli 10 civarında idi.

Son düzenleme:
Kawasaki VN900 olur,Dragstar sport olur bu rakama alınacak model çok...Aranan özellikler nedir?Hava soğutma-su soğutma,klasik olsun-biraz teknoloji olsun,tubeless lastik olsun-tel jant olsun vs....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Virago alsin.
Ben olsam oyle yapardim.:)

Aradığınız motor Suzuki Intruder VZ M800'dür. Sportif, klasikten uzak cruizer arıyorsa görünce zaten direk bu alete yönelecektir. Hayırlı olsun. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suziki M800
Honda shadow sprit

Kocaeli İl Temsilcisi
selam honda sahadov ve magna modellerine hastayım keşke imkanım olsada alsam :)

GV 650 güzel makine ancak motoru itibariyle cruiser'dan uzak geldiği için değerledirme dışı bıraktık.

GV 650 güzel makine ancak motoru itibariyle cruiser'dan uzak geldiği için değerledirme dışı bıraktık.

Anlamadım desem ? Yüksek Hp den dolayı mı ? Yoksa maksimum gücü yüksek devirde verdiğinden dolayı mı ? Nesi uzak crusier dan motorunun?

Son düzenleme:
Kawasaki VN900 olur,Dragstar sport olur bu rakama alınacak model çok...Aranan özellikler nedir?Hava soğutma-su soğutma,klasik olsun-biraz teknoloji olsun,tubeless lastik olsun-tel jant olsun vs....

spor hatları olan bi model arıyoruz. tubeless lastik sanırm daha mantıklı olacaktır, soğutma konusunda ise ön yargılı değilim açıkçasıç

Virago alsin.
Ben olsam oyle yapardim.:)

Hocam virago güzel makine ama biraz narin ince bi yapısı var bir de model yılı itibariyle eski geldi bana.

Aradığınız motor Suzuki Intruder VZ M800'dür. Sportif, klasikten uzak cruizer arıyorsa görünce zaten direk bu alete yönelecektir. Hayırlı olsun. :)

kesinlikle o motor M800.

Suziki M800
Honda shadow sprit

M800 hakikaten şık bi model, görsel olarak ben de beğeniyorum ama teknik olarak nasıldır bilgim yok yeterince.

Anlamadım desem ? Yüksek Hp den dolayı mı ? Nesi uzak crusier dan motorunun.

dediğim gibi cruiser/chopper kültürüne çok sahip değilim ama gv650'nin sesi, motorunun chopper için özel üretilmemiş oluşu bir de uzun dönem kalite sorunsalı tereddüte düşürüyor.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Abicim, hem yeni basliyacak diyorsun,hem viragoya narin diyorsun.
Arkadasini pek sevmiyorsun galiba.:cherry:

Ben anladım galiba ne arandığını,afilli,kalıplı olsun,geçerken kafalar dönsün.Gerisi pek önemli değil sanki.:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne desek kaşının üstünde gözü var oluyor dost))
M800 iyidir almayı düşünüyordum araştırdım,6 aylık sezonda 3 ay parça beklerim diyorsanız uyar derim.
Sahadow sprit honda hondadır yedek parça beklemessiniz ama onada tel jant diyorsun

Abicim, hem yeni basliyacak diyorsun,hem viragoya narin diyorsun.
Arkadasini pek sevmiyorsun galiba.:cherry:

:mrgreen: haklısın aslında ama bilirsin hocam yeni başlayanlar görselliği kullanışlılığa tercih ediyolar maalesef.

Ben anladım galiba ne arandığını,afilli,kalıplı olsun,geçerken kafalar dönsün.Gerisi pek önemli değil sanki.:mrgreen:

azıcık öyle gibi sanki evet :mrgreen:

Ne desek kaşının üstünde gözü var oluyor dost))
M800 iyidir almayı düşünüyordum araştırdım,6 aylık sezonda 3 ay parça beklerim diyorsanız uyar derim.
Sahadow sprit honda hondadır yedek parça beklemessiniz ama onada tel jant diyorsun

Hocam shadow spirit olur aslında ama bu modeli ben hatırlıyorum 2009 yılında 0 satılırken 14 bin lira civarına satılıyordu şimdi ikinci eline kullanıcıları bu parayı istiyor. ne bileyim 2 yaşına gelmiş bi motor sırf o dönem kampanyalı satıldı diye 0 fiyatına almak da arkadaşıma aldırmak da çok içime sinmedi.
Bu arada suzukide parça sıkıntısı bu kadar ağır mı :silent:

evet çok şık bi model. fiyatlara baktım biraz yüksek ama uçurumda yok. değerlendirilmesi gereken bi seçenek :cat:

bu arada tüm fikir veren arkadaşlara da çok teşekkürler :rendeer:

sayın chopperrider bence o bahsettiginiz fiyat durumunu düsünmeyin. sonucta spirit su an tr de olsa fiyatı 20000 olacaktı. bende de 2008 shadow classic var. 14000 almıştım gecen agustos ama sizin bahsettiginiz kampanya zamanı muhtemelen 0 km si 15000 falandı.

bence de 2 secenek en iisi. m800 veya shadow spirit. ama temiz bir m800 bulmak zor gibi keza spirit kadar yaygın degil gibi görünüyor. ilanlara flaan bakmadım bu aralar ama zamanında arastırırken m800 lerden fazla para istediklerini görmüştüm. yedek parca olayıda zaten yukarıda sölenmiş. bence spirit hem aradıgınız fiyat aralıgına hemde ileriye yönelik düsündügünüzde daha uygun gibi. ama tabi tarz meselesi tel cant falan begenmiyorsanız yapacak bişi yok:)

@Barış52 ;
shadow spirit gerçekten de hoş makine ama inanır mısınız şu an 2009 modelini 16bine satmaya çalışıyorlar ve bu adamlar bu motoru 14 - 15 bin arası bi rakama 0 km olarak aldılar, 2 sene kullandılar ve şimdi üzerinden kar etmeye çalışıyorlar bu biraz dokunuyo.
gerçi arkadaşım alacağı için onun kararı :)
teşekkür ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar