Merbaha arkadaşlar Gt 250'me zincir değiştirmem lzm önerebilceğiniz sağlam bi marka var mı ?
arkadaşlar selam bende bugün scooterdan gt 250 r a geçiş yaptım. çarşamba elimde olucakmış söyledikelrine göre. bi selam veriyim dedim aranıza yeni katıldım.
ama daha karar vermedim rengine. 2011 de siyah yada beyaz seçeneği var. beyaz da fena değil gibi ama ben sanırım siyahı seçicem. tekrardan herkese merhabalar
Ayayayayyyy ;
yeni kasa hyosunlar da gelmişler ; hosgelmişler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...owroomda-45481902/detay?source=promotion_chva
aa ben unuttum ygs yi =) umarım iyi geçmiştir. haftaya inşallah görüşüz abi bende mesaj attım ustaya cevap vermedi koydum garaja. 2 motorda yatıyor bu güneşli havada =)
matematik her zamanki gibi beni iyi terletti. diğerleri fena değildi. matematiğin yarısını boş bıraktım zaten :mrgreen: şimdi kazanıp da bir bölüme girsem inan ki bu yaştan sonra formüllerle uğraşmak zoruma gidiyor :silent:
matematik her zamanki gibi beni iyi terletti. diğerleri fena değildi. matematiğin yarısını boş bıraktım zaten :mrgreen: şimdi kazanıp da bir bölüme girsem inan ki bu yaştan sonra formüllerle uğraşmak zoruma gidiyor :silent:

O kırmızı eldivenler; ARMODE mi ?
Bugün Armode Baktım; aynı bu tarz bişeydi; acaba ne kadar dayanıklı :silent:
Scoyco dan memnun musun ?
resimlerini çektim ama buraya nasıl yüklüyoruz bulamadım) siyahı seçtim bu arada
) herkezde beyazı beğenmiş bana inat
P
resimlerini çektim ama buraya nasıl yüklüyoruz bulamadım) siyahı seçtim bu arada
) herkezde beyazı beğenmiş bana inat
P
Arkadaşlar bende motor sevdalısıyım ve almayı düşünüyorum. Bu RT250 R
heralde en iyi ve en ucuz olan mı? Bu sokakta gördüğümüz havalı bir şekilde yanımızdan geçen motorların havasını ve sesini verir mi?
Birde satılık konusunda yardımcı olursanız sevinirim.