Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar selam bende bugün scooterdan gt 250 r a geçiş yaptım. çarşamba elimde olucakmış söyledikelrine göre. bi selam veriyim dedim aranıza yeni katıldım.
ama daha karar vermedim rengine. 2011 de siyah yada beyaz seçeneği var. beyaz da fena değil gibi ama ben sanırım siyahı seçicem. tekrardan herkese merhabalar

hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin. ağız tadı ile kullan arkadaşım. şimdi beyazın rersimlerini gördüm internette. tavsiye ederim. siyah trafikte dikkat çeken bir renk değil ayrıca. yinede senin tercihin.
selamlar

aa ben unuttum ygs yi =) umarım iyi geçmiştir. haftaya inşallah görüşüz abi bende mesaj attım ustaya cevap vermedi koydum garaja. 2 motorda yatıyor bu güneşli havada =)

matematik her zamanki gibi beni iyi terletti. diğerleri fena değildi. matematiğin yarısını boş bıraktım zaten :mrgreen: şimdi kazanıp da bir bölüme girsem inan ki bu yaştan sonra formüllerle uğraşmak zoruma gidiyor :silent:

selam
Yaklaşık 1 ay önce bir gt 250r aldım 2007 model .Aldıktan 1 gün sonra amortisör keçesi yağ kaçırmaya başladı bulunduğum yerde servis olmadığı için 100 km falan bu şekil kullandım acaba bir zararı olur mu? Kısmetse önümüzdeki hafta yaptıracağım.Bu arada keçe nerden temin edebilirim ??

Son düzenleme:
matematik her zamanki gibi beni iyi terletti. diğerleri fena değildi. matematiğin yarısını boş bıraktım zaten :mrgreen: şimdi kazanıp da bir bölüme girsem inan ki bu yaştan sonra formüllerle uğraşmak zoruma gidiyor :silent:

iyi geçmesine sevindim abi diğer girenler hep kötü geçti dediler =) bu arada msnde yoksun uzun zamandır bakıyorum arada. gerçi yarasa gibi oldum ne zaman uyudugum ne zaman uyandıgım belli değil =)

bu arada bnm motoru bugun başka bi ustaya gösterdim %70 siboplardan geliyor ses dedi bi ara bıra ertesi gün al dedi =/

banada Fen zor geldi bakıyorum bakıyorum okuyorum okuyorum bütün şıklar doğru geliyo bana :)

Neseki Tür ve Sos'u fulledim :)
Fazlada yükseklerde gozum yok uluslararası lojistik kazanım yeter :)

bugün gittim lastik aldım, bostancı buz motor michelin bayisinden...
lastikler takıldıgında hava karardıgı için takılı foto yok, eklerim bi ara...
280tl lastik + 20tl işçilik = 300tl
nakit verince 260tl aldı...

ilk foto gündüz eski lastiklerle çekildi...
92081925.jpg

77028606.jpg

83877335.jpg

84575680.jpg

54904895.jpg

Memlekete gittim de biraz motorla turladım geldim :mrgreen::mrgreen:Bikaç foto atayım

DSC_0266-1.jpg

DSC_0274.jpg

DSC_0275.jpg

VİDEO

Yaa motorun sesini kaydettim de biraz vuruntulu çalışıyo gibi geldi nedendir acaba :silent:

Bi de benzin sızdırıyo gibi biyerlerden hep benzin kokuyor.. Benzin hortumu değişti alt taraf contası değişti falan.. Sanki şurdan sızdırıyo gibi.. Ne yapabilirim buraya sizce?
DSC_0257.jpg

Bugün Armode Baktım; aynı bu tarz bişeydi; acaba ne kadar dayanıklı :silent:

Scoyco dan memnun musun ?

Bugün Armode Baktım; aynı bu tarz bişeydi; acaba ne kadar dayanıklı :silent:

Scoyco dan memnun musun ?

Dayanıklılığını pek denemedim aman denemiyim :)
Aynı tarz evet çok benziyo:mrgreen:
Eldiven yazlık, rüzgar geçiriyo ama rahat, ele oturuyo koruması da güven verici bence :) biraz tüylendi ama eldiven

resimlerini çektim ama buraya nasıl yüklüyoruz bulamadım :)) siyahı seçtim bu arada :)) herkezde beyazı beğenmiş bana inat :pP

Son düzenleme:
Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar bende motor sevdalısıyım ve almayı düşünüyorum. Bu RT250 R
heralde en iyi ve en ucuz olan mı? Bu sokakta gördüğümüz havalı bir şekilde yanımızdan geçen motorların havasını ve sesini verir mi?
Birde satılık konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bende motor sevdalısıyım ve almayı düşünüyorum. Bu RT250 R
heralde en iyi ve en ucuz olan mı? Bu sokakta gördüğümüz havalı bir şekilde yanımızdan geçen motorların havasını ve sesini verir mi?
Birde satılık konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

havayı verirde sesi vermez:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar