Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

metehan abi siyah alcaktım yanımdaki2 arkadaşım kırmızıda ısrar eti sonra kim görse yakışmış dedi artık aldım atıcak halim yok napam böle kalcak ayrıca sele naylonunu yırtma sebebimde oydu her frende one doğru kaymak sonra poponu ileri atmak insanı yoruyor:D:D

aga sen yinede düşün...

Konuyu Toplam 40 Üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 23 Misafir) mete_han, juno, alper150zc, Canasil07, ermanay, !Lk£®, semihg, AydoganX, worldwideweb, kizilkurt, fctavsan, unsaloc, crux2006, jr., ZS805, rman, gedelekli

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...ilgi-paylasim-basligi-1014.html#ixzz1HvO60CiU

bu arada cbf 150 bereketi yaşanıyor hem forumda hem de yollarda...

ben istirahate çekilir...size iyi geceler olsun...:)

aga sen yinede düşün...

Konuyu Toplam 40 Üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 23 Misafir) mete_han, juno, alper150zc, Canasil07, ermanay, !Lk£®, semihg, AydoganX, worldwideweb, kizilkurt, fctavsan, unsaloc, crux2006, jr., ZS805, rman, gedelekli

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...ilgi-paylasim-basligi-1014.html#ixzz1HvO60CiU

bu arada cbf 150 bereketi yaşanıyor hem forumda hem de yollarda...

ben istirahate çekilir...size iyi geceler olsun...:)

metehan abi yakında gri cbf150 patlaması yaşanıcak her yerdeler:DD:D:

slm arkadaşlar yeni üyeyim..... yeni cbf alanlara hayırlı uğurlu olsun,herkesi Allah kaza ve beladan korusun... arkadaşlar kısmet olursa ben de cbf 150 alcağım. fakat işim çok zor. çünkü ben mardindeyim en yakın bayi gaziantep'de (400 km). İstanbul'dan almayı düşünüyorum fiyat daha cüzi. ikamet mardinde olduğu için plaka,ruhsat burada çıkmalı zaten. istanbul D&B bayiden plaka ve ruhsat hariç 3.450 fiyat aldım diğerleri hep 3.765. hiç bir yerde motorsiklet yok, mayısta gelecek kapora yollamayı düşünüyorum... tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum: ne yapmalıyım. teşekkürler

jr.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun...

depo kılıfı olmamış dostum...karar senin tabi ama o kılıf ahengi bozmuş...

sele naylonunu yırtmazsan her frende öne doğru kayarsın...:pale:

dostum bu tüketimler benzin zamlarından sonra bana biraz zor gibi geliyor...

evet sıfır motorlarda 2 ay sele naylonu kalmalı...rodaj gibi bişey...fabrika böyle istiyor...:)

metehan abi zam gelirse verdiğin para artıyor. ama full depoyla hep aynı km'yi yaparsın. burada lt ve km'den bahsettiğimiz için bir şey değişmiyor.

metehan abi siyah alcaktım yanımdaki2 arkadaşım kırmızıda ısrar eti sonra kim görse yakışmış dedi artık aldım atıcak halim yok napam böle kalcak ayrıca sele naylonunu yırtma sebebimde oydu her frende one doğru kaymak sonra poponu ileri atmak insanı yoruyor:D:D

Anesin depo kılıfları öyle fosforlu gibi ama zamanla soluyor daha güzel bir kırmızı olur bir sene sonra ilk fotoğraflardan eser kalmaz. Benim koyu vişne çürüğü rengindeydi şimdi biraz daha açık renge döndü geçen sene yenilemiştim kılıfı. (ondan önceki soluk pembeye gelmiş :) ) Alper aklında olsun hafta sonu bir yerlere gideceksen haber ver bahaneyle tanışırız. :)

vites 1 den 2 ye geçişte bendede o ses mevcut.bir şangırtı :) anlamak mümkün değil.
Servise de götürdüm gayet normal dediler yolladılar.500 bakımına kadar devam ederse çekecekleri var benden :) böyle olmamamı bence.yavaş geçirirken ses yok biraz hızlı geçiriyim diyorsun.. cık :pr: üstüne düşmeyegörelim arkadaş..

ayni sorun bendede mevcut....::plus1::

jr.

415 ama iki kişiyiz biz sürekli ve şehir içi :)

güzel değer..yoksa sen de mi 70çisin :mrgreen:

jr.

ben çok sabırlıyım valla. o kadar sakin kullanıyorum ki orijinal zincir 8 binde hala bollaşmadı.

Anesin depo kılıfları öyle fosforlu gibi ama zamanla soluyor daha güzel bir kırmızı olur bir sene sonra ilk fotoğraflardan eser kalmaz. Benim koyu vişne çürüğü rengindeydi şimdi biraz daha açık renge döndü geçen sene yenilemiştim kılıfı. (ondan önceki soluk pembeye gelmiş :) ) Alper aklında olsun hafta sonu bir yerlere gideceksen haber ver bahaneyle tanışırız. :)

tanışırız bi gün şimdilik 1 kere sefaköye gitim ondada pişmano ldum çünkü e-5te yavas gitmek mümkün değil bide gaza geldim bi ara kısa süre 95 gordum bıraktım 80 kaç kere çıktım saymıyorum bile nabıyım alet gidiyor şimdi içim acıyor semt içinde 1 viteste 10kmle ile geziyom :D

alper motorun hayirli ugurlu olsun...

arkadaslar vitesteki sanzimadan gelen ses bende de mevcut ozelikle motoru yuksek hizda debriaj sikipta viteslerle oynayinca daha bariz...

firenin cok asagida tutma meselesini ise sinan kardesimden aldigim bilgi dogrultusunda duzeltim su an gayet iyi durumda...

arkadaslar bu hafta full yagmurlu havalar hafta sonu hava duzgun olursa gezi yapicam.. (karadeniz kiyilarina dogru) gelmek isteyen arkadasim olursa haber vermesi yeterli...

tanışırız bi gün şimdilik 1 kere sefaköye gitim ondada pişmano ldum çünkü e-5te yavas gitmek mümkün değil bide gaza geldim bi ara kısa süre 95 gordum bıraktım 80 kaç kere çıktım saymıyorum bile nabıyım alet gidiyor şimdi içim acıyor semt içinde 1 viteste 10kmle ile geziyom :D

Rodaj diye bir şey anlatmadılar mı sana :) heyecan yapma zamanın var uzun uzun binersin de basarsın da 95 dediğin 7000 devirden aşağıda olmuyor. 1. vites de tehlikeli bir sadece kalkış için kullanılmalı :) en başa dönmiyelim.

Beylikdüzünde kaç kişiyiz. Karşıda oturanlar geziyor izmit gölcük şile vs. Biz de buralarda gezelim. Avcılarda da epey motosiklet alan var. Tertipleyelim birgün çatalca balık organizasyonu :) ::159::

Banka kredisiyle cbf 150 almayı düşünüyorum, bi kaç yeri aradım ama sankı hepsi birden ağız birliği yapmış gibi elimizde motor yok nisan da gelıcek dıyorlar

Bende kısmetse yaza Beylikdüzüne taşınıyorum artık yeni motorumla bol bol buluşma düzenleriz inşallah :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Euro 3 normlu yeni cbf sahipleri size önemli bir sorum var motorunuzda belli bir devirden sonra titreşim oluşuyormu?

6000 devire kadar herhangi bi titreşim yaşamadım.
Belki daha yüksek devirlerde olabilir. Ama ben motoru henüz zorlamıyorum.

@Apler150zc kardeşim, yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullan. Kırmızı gerçekten kendini bir başka gösteriyor.Bende Güngör Motordan bi kaç hafta içinde teslim alıcam bir aksilik olmazsa, bu benim ikinci cbf 150 motosikletim olacak. Daha önce 2008 yılında 2009 almıştım. 25 binde satmıştım. Oda kırmızı idi. Şimdikide kırmızı olacak inşallah. Ufak bir tavsiye, elbette zevk meselesi ama, kırmızı motora siyah depo kılıfı çok daha şık duruyor.

Bugün denizbank 'ı aradım ve halen kredi talebimin incelemede olduğunu söyledir, oooofffffff :pale: inşallah olumlu sonuç gelir.

bir saat önce banka aradı beni kredim onaylanmış. inş. seninki de tez zamanda onaylanır. balıkesirde bir tane motor kalmış o da gri. ben siyah istiyordum aslında ama nasip işte. işyerindeki arkadaşlar grinin daha güzel durduğunu söylüyorlar, inş beni rahatlatmak için söylemiyorlardır. Abolgi ağabeyimizin motorunun fotoğraflarını görünce gri hakkında içimde sempati oluşmadı değil :wiinkk:. 3750 tl ye alıyorum inş. 150 tl de amasya ya kargo olacak. bu motorun balıkesirde olduğunu topikte paylaşan (asil17) ye ve karşılaştığım sorunlardan dolayı çıkmaza girdiğimde bana imzamdaki hedefimden vazgeçmemem konusunda destek olan (slameram) ve daha motoru almadan birçok bilgiye sahip olmamı sağlayan siz değerli arkadaşlara sonsuz teşekkürler... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar