Pendik Gözdağın da Semaver çayı içmeye Bekleriz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi önce kendi motorunu satması lazım..adı bile aklımda olmayan garip bir çinli..sattıktan sonra senin motoru gösteririz eğer sende satacaksan...

aynen öyle abicim önce benimkini satıp almam lazım. bide ben şuan çalışmıyorum gelir yok en az 30 yevmiye çalışayım motor parasını çıkarırım. fakat benimkisi de elde kalmamalı :(

unnamedden kareler...

pidelerr götürülürken köşe arkadan ışık almış yinede yüzler seçiliyo:queen: :mrgreen:

20110326195000.jpg

parklarda fena çıkmış:p
20110326202155.jpg

20110326202226.jpg

bende gelmeyi isterim biraz uzak ama olsun,bu hafta ehliyet işide tamam,arkadaşın dediği gibi bu çin çan çonlar çok nazlı şeyler kendime bakmıyorum motora baktığım kadar gel gelelim hep aynı.inş bu yazı atlatabilirim
en çok istediğim şey buluşmalar fln.

aynen ole cıızz vee bııızz birleşinde mutlu mesut karnı tok gıdaklayan motorcular oluyor:cat:

Güzel buluşmaydı Ramço sağolsun geceleri çalışmasam her hafta bende olurdum

bende gelmeyi isterim biraz uzak ama olsun,bu hafta ehliyet işide tamam,arkadaşın dediği gibi bu çin çan çonlar çok nazlı şeyler kendime bakmıyorum motora baktığım kadar gel gelelim hep aynı.inş bu yazı atlatabilirim
en çok istediğim şey buluşmalar fln.

bu hafta buluşma yok ama bir sonraki haftaya mangal var ..şimdiden duyrulur ilgili arkadaşlara.... gerekli konu tarafımdan açılacaktır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

aynen ole cıızz vee bııızz birleşinde mutlu mesut karnı tok gıdaklayan motorcular oluyor:cat:

aynen.... karnımız doyunca sesimiz fena çıkıyor......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 ----------

Güzel buluşmaydı Ramço sağolsun geceleri çalışmasam her hafta bende olurdum

ağa senle olan gezilere başka bir tat oluyor... ustaca bizi izlemen güvenden hiç vazgeçmemen en taktir ettiğim şey... gündüzleride buluşuruz sorun olmaz... pazar günleride ayarlarız...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

birazdan bir kaç resimde benden gelecek...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

Uploaded with ImageShack.us

ebubekir burda ne gibi çıkmıssın...

:):):):):):):):):):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar