epic fail...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pasaj içinde dükkanımın önüne bisikletlerini koyan gençleri sözlü olarak defalarca uyarmam işe yaramayınca bende bi uyarı yazısı astım.Başlangıçta uyarı yazısında "Bisiklet koymak yasaktır" yazıyodu.Bakın sonra ne hale gelmiş :

fotoraf0181n.jpg

Ve sonuç :

fotoraf0182y.jpg

Pasaj içinde dükkanımın önüne bisikletlerini koyan gençleri sözlü olarak defalarca uyarmam işe yaramayınca bende bi uyarı yazısı astım.Başlangıçta uyarı yazısında "Bisiklet koymak yasaktır" yazıyodu.

Gün içinde ulaşımın bir kısmı için bisiklet de kullanan biri olarak sizi kınıyorum. :)

Bir defa "yasak" kelimesi olmamış.Nasıl yasak? Herhangi bir şeyi yasaklama yetkiniz var mı? O yazıya "lütfen bisikletinizi girişi kapatmayacak şekilde park ediniz" yada "lütfen buraya bisiklet bırakmayınız" yazsaydınız daha etkili olabilirdi diye düşünüyorum.

nicedir "lan ne şanssız adamım, 1 epic failure bulamadım şu hayatımda" derken, bir anda motoruma dönüp gidecekken.. işte karşımdaydı..

(epic failure, bilmeyenler için tarif etmeye gerek yok, google'a yazdığınız anda konsepti anlayacaksınız)

vze9tl.jpg

Ben bunu her yağmur yağdığında sürekli görüyorum siz nasıl denk gelmemişsiniz hayret :cat:

bu arada motorun gölgesindeki kıvrımlar bayan gölgesini çağrıştırıyor :)

Mersin İl Temsilcisi
Gün içinde ulaşımın bir kısmı için bisiklet de kullanan biri olarak sizi kınıyorum. :)

Bir defa "yasak" kelimesi olmamış.Nasıl yasak? Herhangi bir şeyi yasaklama yetkiniz var mı? O yazıya "lütfen bisikletinizi girişi kapatmayacak şekilde park ediniz" yada "lütfen buraya bisiklet bırakmayınız" yazsaydınız daha etkili olabilirdi diye düşünüyorum.

konuyu saptırmak istemem ama; kiş, kendisine ait olan yere ihtiyacı doğrultusunda izin verir ya da vermez.
birisi gelip daireniin kapısına bir şey dayasa nsıl tepki verir ki insan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar