epic fail...

WTP

nicedir "lan ne şanssız adamım, 1 epic failure bulamadım şu hayatımda" derken, bir anda motoruma dönüp gidecekken.. işte karşımdaydı..

(epic failure, bilmeyenler için tarif etmeye gerek yok, google'a yazdığınız anda konsepti anlayacaksınız)

vze9tl.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Canim epic failure kim bilmez.
Google da aratmaya gerenk bile yok.
Yine de kiyida kosede kalmis bir kaç cahil olabilecegini dusunerek ben buraya yazayim.

epic failure yerdeki su birikintisinin, kanalizasyon kapagina yaptigi açiya denir.
Bu açinin ters izdüsümüne tipik failure,
açinin içinde kalan alana failatün mefailü
suyun kaldirma kuvvetine de babeyli balabulada hamburleyli adi verilir.
:bounce:

Ayrintili bilgi için tiklayiniz.

ne yalan söyleyeyim ben o fotoğraf karesinde "epic failure" diye tabir edilecek ne olduğunu anlamadım ???

bi anlamayan benim deyü utandığımdan yazamadımda.
chopperrider yazınca toplayabildim cesaretimi :)
neyki bu :silent:

valla açıkçası ben de hiçbir şey anlamadım. fotoğrafta olan birşeyi yakalayamadığım için baya bi hayıflanmıştım ama yalnız değilmişim :)

Al benden de o kadar bu ne yahu..Gölgesini hatuna benzetti sanırım:mrgreen:

rögar kapağını yüksek yapmış benim kaldırım mühendisim :)

WTP

Al benden de o kadar bu ne yahu..Gölgesini hatuna benzetti sanırım:mrgreen:

benim gölgem gene silüetimi yansıtıyor ve hatuna benzetmişsin anladığım kadarıyla ama senin avatar fotoğrafına bakınca hangi cinsiyetten olduğuna pek karar veremedim, ve/fakat nickinin doğum yılını tasvir ettiğine inanarak tartışmaya gerek duymuyorum.

cemşit açıklamış sanırım ama su değmeyen bir su gideri yeterli gibi gelmişti halbuse..

Epic Fail yani destansi basarizlik diye adlandirilan Turkcede karsiligi tabir olarak olmayan ama kelime kelime cevirdiginizde anlyabildiginiz bir kelime.

Su gider kapaginin yuksek olusundan dolayi suyun kenardan suzulup yoluna devam etmesini Epic Fail olarak adlandirabilirmiyiz? Bilemedim acikcasi...

Ama Benzin fiyatindaki artisi Epic Fail olarak adlandirabiliriz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel yakalamışsın :cat:

vallahi benim aklıma gelmişti :queen:

şaka bi yana hoş bi kare yakalamışsın gerçekten.

O durum bizim memlekette normal olay olduğu için pek öyle epic fail durumundan bahsedilmez aslında. Alışılmış fail'mi ne diyelim ben de bilemedim :)

hah haha allahın salaagııı :D :D :D büyük olunca gideri daha fazla oluyo galiba :)

benim gölgem gene silüetimi yansıtıyor ve hatuna benzetmişsin anladığım kadarıyla ama senin avatar fotoğrafına bakınca hangi cinsiyetten olduğuna pek karar veremedim, ve/fakat nickinin doğum yılını tasvir ettiğine inanarak tartışmaya gerek duymuyorum.

cemşit açıklamış sanırım ama su değmeyen bir su gideri yeterli gibi gelmişti halbuse..

Motorun gölgesinden bahsetmiştim ama bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu? Sizin gölgenize/cinsiyetinize laf edecek kadar ya da herhangi birinin, düşük değilim..

Epic fail olayını anladım da, motorun gölgesi cidden kadına benziyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar