[Ankara - MT]

Selamlar.
Ankara'da uygun fiyatlı motosiklet kiralayan bir yer var mı? biliyor musunuz?

Arkadaşlar yarın akşam kaç gibi buluşalım öleyse bahçelide ne diyorsunuz? aynı saatte buluşup mu gidiyoruz pide yemeye :)

bahçeli tayfası 19:00'da buluşalım 7'nin girişteki benzinliğin orda.
19:15 gibide çıkarız gezgin'e doğru. zaten 5-10 dakkalık yol.

WTP

ben geleceğim umarım.. cünkü soyle bir durum var ki, motor bir türlü rodaj bakımından çıkamadı, parça istanbul'dan çıktı yola fakat ankara'ya ulaşmadı büyük ihtimalle yarın ulaşacak, akşama katılacağım ama motor olmasa da artçı alacak biri vardır mutlaka =)

"artçım olur musun" evindeki son gelişmeleri aldık, söz merkezde.

hayırlı akşamlar arkadaşlar az önce yunus kardeşimle msn de görüştük buluşmadan söz etti çok gelmeyi isterdim ama yarın öğleden sonra kızılcahamamda 2 günlük toplantımız var gelemeyeceğim çok özür dilerim

7-7.15 arası gelirim bi aksilik olmazsa bahçeli girişine ben de.
bu akşam şöyle bi çıktım motorla 11 gibi döndüm iyi soğuk. bi türlü ısınmadı hava. inşallah yarın akşam daha mantıklı ısı değerleri olur.

O halde,

1. Grup : 19:15 Bahçeli 7. Cd. girişte

2. Grup : 19:30 Gezgin Pide'de

buluşuyor. Arayıp 10 kişi geliyoruz diyorum. İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun :p

Pilavdan, pardon, pideden dönenin.....hmm......maneti kırılsın!

metro girişinde buluşma geleneği bozulmuş ama ,2011 yeni sezon modası mı bu=)

Arkadaşlar, motordaki sıkıntıyı çözemedim, o nedenle gelemeyeceğim, kusuruma bakmayın... Bi dahaki sefere inşallah... Size iyi eğlenceler...:salut:

Çok güzel bir toplantı oldu gelenler, gelemeyenler herkeze burdan teşekkürlerimi sunuyorum sayın Ankara MT üyeleri! Fatih abimizin yeni almış olduğu camerayla bi kaç foto çektim ben artık gönlünden hangi kareler koparsa koysun :mrgreen:

Güzel bi buluşma olmuşa benziyor, tebrik ederim...Ben maalesef katılamadım....

Zaten hep böyle oluyor, mutlaka bi aksilik çıkıyor... Usta motorun parçasını almayı unutmuş, yaptıramadım motoru... Aksilik olacak ya... Eskişehir'deki motor şenliğide Açık Öğretim Sınavı ile çakışıyor, ne şansmış arkadaş...

Neyse, Havalar ısınıyor, artık bolca buluşuruz sanırım...

Apaçi dediğiniz Emir hocamda kask var ama fotoğrafta hiç birimizde yok görünüyor. İftiralara kurban gitti dün akşam:queen:

Gerçekten güzel bir organizasyondu. Muhabbetimiz bol olsun.

bu organizasyonlardan hep iş işten geçtikten sonra haberdar oluyorum, aranızda olmayı isterdim doğrusu, bidahaki sefere inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar