Geçmiş olsun. Herhangi bir aracı sollarken korna çalmayı ihmal etmeyelim. Riski azaltır.
Duvar gibi sağırlar da bolca mevcuttur amar: genelde işe yarar.
Yanlış anlaşılma olmasın, denk gelirsiniz apaçinin birine yarışalım anlar ya da bak seni geçiyorum gibi anlar basar gazaben her durumda uzunları yakıyorum bir kaç kez, umarım görüyorlardır.
Ben de paylaşayım bir polis hikayesi.
Motosikleti yeni almışım daha üstüme almadım bir hafta kadar kullanmadım. Sonra akşam canım sıkıldı ve sabaha kalmaması için bahaneyle akü biraz olsun dolar deyip saat 11:45 gibi bankamatiğe gitmek üzere evden çıktım. Geçen sene bu zamanlar hava soğuk. Korumalar ayakkabıdan deri eldivene kadar tam. Çıkarttım bahçeden motosikletimi, gece kimseyi rahatsız etmiyeyim diye biraz boşa alıp sokağın sonuna gelince çalıştırırım. Hem marş aküden dolayı basmazsa biraz yokuş aşağıya hızlanıp vurdurma yöntemiyle çalıştırırım dedim.
Sokağın sonu 30-40 mt tam geldim ekip otosu ( doblo modunda bir araç) önüme kırdı, geç bir arkadaş indi. Kimlik sordu direkt ehliyeti verdim. Aldı gbt yaptı. İçerideki komiseri ve şöför arkadaş da başını uzatıp bağırıyor gbt yaparken. Kaskı ve eldivenleri çıkardım. Ruhsat sordu, dedim evim 30mt geride yanıma almadım zaten 10dk lık işim var isterseniz alıp göstereyim dedim. Yanımda olmadığı için 150tl gibi bir ceza keseceklerini söylediler. Siz bilirsiniz dedim , neyse hadi affettik gezme bu saatlerde buralarda deyip verdiler ehliyeti. Sanki motosikletime binmeden önce onlara sormam gerekiyor.
Cevap veremediğime mi yanayım, kendi sokağımda hırsız muamelesi gördüğüme yoksa o komiserin yeni polislerin yanında bana artislik yapmasına mı. Dedim Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ama hala aklımdadır. O yüzden (geneli değil ) polisleri pek sevmem ben de.
Basima gelen bir olayi anlatayim icin rahatlar belki, bir komsumuzun oglu otobuste muavinlik yapiyordu, cocuk cok sessiz ve uslu, basi polislerle dertte, birkac tane kendini bilmez cinsten polis otobusten bunu indirik birkac kere tokatladilar, daha once de bir iki kere yapmislar, sebep ise polislerden birinin esi bir yolculuk esnasinda bilet sorunu yasamis, o da bileti aldiginiz yer cozebilir ben birsey yapamam demis, bu kadar basit ve komik olay icin takmislar, zaten bazilari kraldan daha kral ama neyse ki bazen devir ters donebiliyor, gene birgun otobus dolu harekete hazirken bunu tokatladilar, o sirada yolculardan biri devreye girdi, polis adama basti kufuru, oldurecek neredeyse, adamda daha sert cikisti, polis adami itince, adam tokati yuzune gecirdi ( kahramanim benim helal ) polis hemen silahina davrandi adam da vurmazsan serefsizsin dedi ( serefsiz oldugu icin vurmadi) sonrasinda polisin diger arkadasi araya girdi, adamda kimligini cikardi, polise gorecektiniz resmen g.. oldu, adam bassavciymis, kardesini ziyarete gelmis, polis ozur uzerine ozur, devamini bilmiyorum ama bir daha o tipi ( polisi ) gormedim
![]()
Umarim birgun senin 250gr pesinde kosan polise de bir motorlu savci hakim neyse denk gelir de 250gr boslugunu doldurur
geçmiş olsnn birader... allah başka kazalar vermesin.
Polisin davranışı hakkaten yadırganacak durumda.
gerçekten takla atmış olmana rağmen bence ucuz atlatmışşsın.
Merak etme onlarda allahlarından bulurular. sen moralini bozma.:cat:
Geçmiş olsun malesef türk erkekleri hep böyle değilmi.İyiki üzerinde koruma ekpmanların varmış.Allah beterinden korusun.
5 senedir içlerindeyim, bu işe başladığım her güne lanet ediyorum. geçmiş olsun.
geçmiş olsun...............
geçmiş olsun. hiç hoş karşılanacak bir yeri yok. gerçekten üzücü bir anı olmuş.koruyucu kıyafetlerin önemi tecrübeyle sabitlenmiş oldu. umarım hasarınıda karşı taraf karşılar.