Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ABD Libya yı özgürleştirmek için füze yağdırmaya başladı

önce fransız uçakları saldırdı ardından abd gemilerinden füzeler yağmaya başladı. yaşasınnnnnnnnnnnnn Libya da ırak gibi özgürlüğüne kavuşacak. Padişahım eş başkanım çok yaşa.

pazartesi kesin geliyor motorlar salı yada çarşamba teslim olur istanbuldaki kişilere:D

kaynak sağlam mı kardeş salı günü de demesinler haftaya salı diye...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

Direkt bayileri taciz mi etsek acaba çekelim bayilerin önüne motorları farları showroom'un camına çevirelim motorlar geleceğe kadar yanık kalsın :mrgreen:

ben sizler için kendimi feda edip hondanın fabrikasının önünde benzin döküp yakacağım kendimi.. ben yandım siz yanmayın kardeşlerim.... belki cubuflarınıza kavuşursunuz

cenazeme sağlam katılım isterim ama yeni eski bütün cubuflarla gelirsiniz..

(çelenk gönderilmemesi çelenek parasıyla bir hastanın cubuf parasının tedarik edilmesi de ayrıca vasiyetimdir):salut::salut:

yok bu sefer kesin zaten nisanda 2 party geliyor artık biz gelelim 2 party gelsin pazartesi istanbul bayilere dağıtım yapılıcak kesin bu ama bayi size hangi gün hazır der o kesin değil :D

pazartesi sabah ilk iş hondayı arayacağım. eğer kesin bayiye gönderiyorlarsa yıllık izine çıkacağım. salı günüde sabah erkenden başakşehirden kalkıp pendiğe gerekirse motoru alana kadar bayide yatarım....

yaaa delimiyim neyim ben yaaaaa:pr::pr::pr:

eskiden sadece hanım kızıyordu şimdi bende kızıyorum kendime :farao:

bende cok sabırsızım usta pazartesi gelince motor zaten sorun montaj değil plaka o uzun sürüyor

bende cok sabırsızım usta pazartesi gelince motor zaten sorun montaj değil plaka o uzun sürüyor

hacı ben acemiyim vitesli motor ilk kez kullanacam. bizim başakşehirin içinden uzun süre çıkamam o yüzden plaka çok sorun değil. birde bizim burada devlet daireleri çok sakin emniyette işler hızlı yürüyor....

motor gelsin kapının önünde dursun da plakası geç olsun...

hacı ben acemiyim vitesli motor ilk kez kullanacam. bizim başakşehirin içinden uzun süre çıkamam o yüzden plaka çok sorun değil. birde bizim burada devlet daireleri çok sakin emniyette işler hızlı yürüyor....

motor gelsin kapının önünde dursun da plakası geç olsun...

valla adı üzerinde devlet dairesi olduğundan trafiği de bürokrasisi gibi yavaş işliyor, emniyet de hızını hiçbir yerde kaybetmiyor :mrgreen:

tayfun karşılayım seni beraber arayalım hakkını yatalım güngör motorda :mrgreen:

gidelim aga yatalım valla motor gelir gelmez oradayım inşallah... dönüşte de köprüye kadar geçirirsin beniii.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 ----------

pazar günü benden başka kimse PTT değil herhalde.... herkez nerede topic ağlıyoooooo:salut::salut::salut:

sabah 7 de kalkıp attım arabanın terkisine trek 4300 ümü doğru Eymir gölüne. 3 tur attım göl çevresinde . çay-kahve- tost... süper oldu. gece yağmur yağmış hava hafif serin toprak kokusu çam kokusuna karışmış, doğa yeşillenmeye başlamış. güzel bir gündü. oynatmaya az kaldı ehliyet nerde?
meb yüzünden çıldıracağımmmmmmmm.

pazartesi kesin geliyor motorlar salı yada çarşamba teslim olur istanbuldaki kişilere:D

iyi iyi dedikleri tutuyo ozaman ben yarın sabah arıyım otvyıde cumadan yatırıcaklardı plaka ısım yok benım ozaman yarın elımde olur heralde:) bu hafta ıcıde ehlıyette elımde olur hem plakayı hem ehlıyetı aynı anda cıkarırım cıfte mutluluk bu olsa gerek:mrgreen:

Metehan abi şu kaskı takma başörtüsü bağı gibi görünüyor kemeri heheh :mrgreen:

:p aynen dediğin gibi düdüklü tencereyi kafana geçirsen daha iyi...:p ama alışmışız artık...alışmış kudurmuştan beterdir bilirsin...:p

Şans be aga, CBF150 topacına başladığımız 2007'den beri 5. iş değiştirişim bu...

aga benimde hızlı bir iş hayatım var..meslek yok naparsın...Turist Ömer gibiyiz...:queen:

Telefonla arayarak db honda nın bana verdiği 3780TL fiyata plaka ruhsat dahil olduğu konusunu netleştirdim. Motor Nisan ayının ikinci haftası gelir dediler. "Sabreden derviş" deyip beklemekten başka bir şey kalmıyor...

netleştirdim derken sen mi yanlış anlamışsın mevzuyu...onların mı art niyeti çakallığı var...

Arkadaşlar merhaba uzun bir dönem önce çok kısa süreli giriş yapmıştım siteye o gaz ile ve metohandronunda yardımı ile bir cbf 150 almıştım, ama yaklaşık iki ay çalıştırmadıktan sonra kafama dank etti :pr:çalıştırmam gerekebileceği tabii ki çalıştıramadım:pale:, dostlara sordum aküdendir derler aküyü sök şarja götür derler, akü nasıl sökülür bilmiyorum desem çok ayıp etmiş olur muyum aradım cbf 150 akü sökme falan diye ama sitede bulamadım, lütfen mazur görünüz muhabbette biraz hafif gelebilir ama...

Abicim ben gelicem sana ama havalar bozuk af dilerim...:p

motoru byaide tutuyorsun ben olsam şimdiye kadar salonun ortasına koymuş her akşam seyrediyo olurdum heralde:joker:

valla arkadaslar bende alıcam cbfımı kısmetse p.tesı yada salı dedı bayı:) istanbul bu arada

heyecan yok panik...hepimize yetecek kadar cbf var gemide...:p

Aga sen yazmadın mı cepten arayasım geliyor "ne oldu banlara mı geldin agam" diye :)

agam vaktim yok desem inan...mt özel hayatımdan çalıyor resmen...dün gece 23.45 de geldim işten...onlıne bile olmaya vaktim olmuyor bazen...kızımla bu Rango diye bir çizgi film var ona gittik İstinye Parka...derken akşam oldu..şimdi de Behzat Ç başladı aga sonrası zıbarıcaz...bu hayat size güzel valla...

ben burada aktif takılan arkadaşların mesleklerinide öğrenmek isterim...aklıma gelmişken ...ben Suadiye de bir ailenin özel şoförlüğünü yapıyorum...Şişli -Zincirlikuyu- Suadiye arası gidip geliyorum...ev Seyrantepede...hani işimiz düşerse birbirimize yardımcı oluruz o bağlamda dedim...

bi tanıtın la kendinizi...:p

aga ben bayrampaşada çalışıyorum forum avm praktiker.. praktiker binasının teknik işler sorumlusuyum (tekniker) yolu düşen olursa motorunuzu dekatlonun karşısındaki moto parka çekip cafemi içmeye gelebilirsiniz..::sefereee işyeri ayak altında herzaman beklerim.... (praktikere gelince danışmadan teknik tayfunla görüşcem deyin beni görünce de motorcuyum demeniz yeterli.):::shake2::::friends:

yok bu sefer kesin zaten nisanda 2 party geliyor artık biz gelelim 2 party gelsin pazartesi istanbul bayilere dağıtım yapılıcak kesin bu ama bayi size hangi gün hazır der o kesin değil :D

ya bide her bayinin belli bir sayısı var. muhtemel bütün bayiler o sayıyı aşmıştır satışta. bu da bazıları bi sonraki partiyi bekleyecek demek maalesef..

ya bide her bayinin belli bir sayısı var. muhtemel bütün bayiler o sayıyı aşmıştır satışta. bu da bazıları bi sonraki partiyi bekleyecek demek maalesef..

müdür o bekleyenlerden biri ben olmayacağım inşallah... eğer öyle bişe olursa bırak handa türkiyeyi yıkılan honda japonyayı bile ayağa kaldırırım.... YAPARIM...::angry2::::angry2::::ranntign::ranntign

müdür o bekleyenlerden biri ben olmayacağım inşallah... eğer öyle bişe olursa bırak handa türkiyeyi yıkılan honda japonyayı bile ayağa kaldırırım.... YAPARIM...::angry2::::angry2::::ranntign::ranntign

hocam siz motoru hangi bayiden almıştınız büyük ihtimal arkadaşın dediği olucak talep çok çünkü inş sonraki partiye kalanlardan olmazsınız..bu arada forumda yakınlarda oturan birilerini görmek güzel:)bende ikeada çalışıyorum part time, okuyorum aynı zamanda tanışmak isterim sizinlede...

birde bi abimizede konşuk motordan aldık cbf yarınn için geliyo dediler plaka işlemleri vs hafta içi halledilir,sizde sorsaydınız bayiye durum nedir diye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar