Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Allah korudu kardeşim sağolasın..Salak ben ne teker yaparsın ya :p elim dizim kolum biraz gitti ama bişiyimiz yok:) yıkamadım motoru valla xenon falan alayım öyle resim atıcam sen gene bi bahane bulursun :p

Haha tayyip gibi düştün demek ybr den.4 ncu vites teker yapmak kım sen kim :mrgreen:Çekdiysen at bakam nasıl olmuş

Selam nasılsınz.. Ölümden döndüm :cherry: Arkadaşın ybr'yle 4. vitesde 70-80 km hızla aştım..Motor altımdan kaydı gitti arka demiri önümde gördüm :cherry: 20 30 metre kıvılcım çıkara çıkara sürüklendik allahtan hiç bir şeyimiz yok.Motordada sadece gidon yamuldu 20 lira masrafı var tek bi çizik bile yok ne şanstır arkadaş :p

geçmiş olsun dikkat et.. bu konuda bende çok motosiklet parçaladım... öğreniyorsun teker yapmayı ama bu seferde teker yapacak zevk kalmıyor....

Haha tayyip gibi düştün demek ybr den.4 ncu vites teker yapmak kım sen kim :mrgreen:Çekdiysen at bakam nasıl olmuş

Arkamdaki çok ağırdı hacı..Motor altımdan çıktı ya ama ne hikmet okadar sürüklendi bi tek direksiyon yamuldu onu alıcaz orjinalı 20 lira..O an Ölüyom artık dedim okan buraya kadarmış dedim.. :)

snc00530.jpg

Arkamdaki çok ağırdı hacı..Motor altımdan çıktı ya ama ne hikmet okadar sürüklendi bi tek direksiyon yamuldu onu alıcaz orjinalı 20 lira..O an Ölüyom artık dedim okan buraya kadarmış dedim.. :)

snc00530.jpg

sağ ayağını devamlı frende tut... baktın altından çıkacak frenle.... zamanla soğuk kanlı olup fren yaparak dengede kalmayı da öğreneceksin...

Muradına erdinmi bakam al sana yuvarlak :) Değişik olmuş göz alışık olmayınca :) Stickirları gorunce uzay kafa arıyo ınsan :)

geçmiş olsun dikkat et.. bu konuda bende çok motosiklet parçaladım... öğreniyorsun teker yapmayı ama bu seferde teker yapacak zevk kalmıyor....

sağ ayağını devamlı frende tut... baktın altından çıkacak frenle.... zamanla soğuk kanlı olup fren yaparak dengede kalmayı da öğreneceksin...

Sağolasın ustat..O an akıl edemiyosun arka freni. bende biliyorum aşcağım zaman arka fren kullanıyorum ama motor 4.vitesde kaymak gibi önüme geliverdi..Arkamdaki insan azmanı zaten :p Benim motor ondaydı onun motor bendeydi..Yakın arkadaşım zaten yaptırıcaz pazartesi napalım

Muradına erdinmi bakam al sana yuvarlak :) Değişik olmuş göz alışık olmayınca :) Stickirları gorunce uzay kafa arıyo ınsan :)

güzel oldu kardeşim xenon şeritler değişince daha güzel olacak :)

ne diyorsun nazar mı deydi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

dostlar ramço kaçar....

Bunla yapmamıs kı bunla yaparmı hıc o kadar para verıp kendınınkıne bınınce vantus gibi yapısıyodur motora :p Arkadasınınkıne herseyı yaparsın tabi :mrgreen:

Bunla yapmamıs kı bunla yaparmı hıc o kadar para verıp kendınınkıne bınınce vantus gibi yapısıyodur motora :p Arkadasınınkıne herseyı yaparsın tabi :mrgreen:

Benim motorla kendi belcimle yapıyorum onun belcisiyle yaptım alışık değilim ki 100 kilo adama her teker yapan aşar zaten normal bir şey Allahtan ne motora ne bize bişey oldu :p yalnız 4.vitesde teker yapmak sanattır :p bi süre teker yapmam ben artık

Selam nasılsınz.. Ölümden döndüm :cherry: Arkadaşın ybr'yle 4. vitesde 70-80 km hızla aştım..Motor altımdan kaydı gitti arka demiri önümde gördüm :cherry: 20 30 metre kıvılcım çıkara çıkara sürüklendik allahtan hiç bir şeyimiz yok.Motordada sadece gidon yamuldu 20 lira masrafı var tek bi çizik bile yok ne şanstır arkadaş :p

Geçmiş olsun kardeş yanlız anlamadıgım 70-80 le giderken motor altından nasıl kaydı. Biz 1. viteste on kaldırmaya zorlanıyoz sen 80 le giderken motoru kacırıyon altından ne iş anlamadım :mrgreen:

Vayy uqur nasılsın ? Sende xenon vardı sanırım uzun kısa nerden kaca aldın yazar mısın ?

Vayy uqur nasılsın ? Sende xenon vardı sanırım uzun kısa nerden kaca aldın yazar mısın ?

iyiyim sen nasılsın.xenonu bizim burdaki motor tamircisinden aldım 120 tl ye.ama şimdi motosiklet olanları cıkmıs uzun kısa 70 tl arkadas taktırdı cok guzel gosterıyor

Eyvallah bende iyiyim.Bizde ramço abiyle ortak xenon alıcakdıkda tek roleymiş.Seninkinde uzun kısa vardı dimi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar