1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

gün yaklassın belli olur... ben pendikte ikamet ediyorum kaldera abimiz de kartal yazıyor....... sen nerde ikamet ediyorsun... ortak bir nokta bulunur... bende çadır var...

ben avrupa yakasında fatihteyim ama benim için farketmez. 4kişilik cadırda rahat edemeyiz kaç kişi olacağımız belli değil sanırım. bende bi cadır almayı düşünüyorum nette uygun fiyatlara bakınıyorum şimdilik

Anatoliriders yonetiminden Sayin Metin Enlioglu ile gorustum , rezervasyonlar ile kendisi ilgileniyor. Mevcut otele alternatif olarak kamp alanina 5km mesafedeki Saricakaya kaplicalarinda kalinabilecegini , kaplicalar ile otel arasinda ucretsiz servis konulacagini bildirdi.

Metin bey'e 0 555 8018777 nolu telefondan ulasarak ayrintili bilgi alabilirsiniz.

Beyler panik yapmayın, paylaşım havası yüksek kimse ortada kalmayacak bundan eminim organizasyon sağlam bizim tek yapmamız katılmak ve motosiklet kullanıcılarının aslında nasıl olması gerektiğini cümle aleme göstermek ve çevre esnafın seneyi devriyeyi iple çekmesini sağlamak olmalı nacizane

ben avrupa yakasında fatihteyim ama benim için farketmez. 4kişilik cadırda rahat edemeyiz kaç kişi olacağımız belli değil sanırım. bende bi cadır almayı düşünüyorum nette uygun fiyatlara bakınıyorum şimdilik

adamım o günü iple çekiyorum.... bekle bizi eskişehir....

Ramo benim motor o tarihe yetişirse bende gelirim sizinle.

abi motorun neyi var... inşallah yetişir abi.. ben çadırı alacağım..yedek akü ve ampül alacağım çadırın içinde lamba olması için..... zaten bayadan belli planlarımdaydı kısmet bu zamanaymış.... abi gelirsen çok memnun olurum...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi motorun neyi var... inşallah yetişir abi.. ben çadırı alacağım..yedek akü ve ampül alacağım çadırın içinde lamba olması için..... zaten bayadan belli planlarımdaydı kısmet bu zamanaymış.... abi gelirsen çok memnun olurum...

Motorun biseyi yok abi.
Yani motora dair hiç bişey yok şuan..
Motoru sıfır aldim, ödemesini yaptim sadece motorun gelmesini bekliyorum.
Gerçi gelse bile rodajda olacagim için peşinizden tın tın gelicem haberin olsun :)

Motorun biseyi yok abi.
Yani motora dair hiç bişey yok şuan..
Motoru sıfır aldim, ödemesini yaptim sadece motorun gelmesini bekliyorum.
Gerçi gelse bile rodajda olacagim için peşinizden tın tın gelicem haberin olsun :)

senin motorun rodajda ise bizimkide rodajdadır... yola çıktıkmı bizim motorlarımız tek motor.... ne kadar gidilecekse o kadar gidilir... bu arada hayırlı olsun...

gün yaklassın belli olur... ben pendikte ikamet ediyorum kaldera abimiz de kartal yazıyor....... sen nerde ikamet ediyorsun... ortak bir nokta bulunur... bende çadır var...

evet ben kartal merkezdeyim.. ayın 1 ine doğru her şey daha netleşir..hava durumuda inşallah uygun olur. 15 günlük hava tahmininde ayın 1 ini güneşli :cherry:, sonraki günleri bulutlu gösteriyor.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin motorun rodajda ise bizimkide rodajdadır... yola çıktıkmı bizim motorlarımız tek motor.... ne kadar gidilecekse o kadar gidilir... bu arada hayırlı olsun...

Sagolasin ramazanim,
Bakalim hele, nisan ayinin 1. haftasinda gelicek motorlar.
Erken teslim ederlerse yolda beraberiz :cat:

evet ben kartal merkezdeyim.. ayın 1 ine doğru her şey daha netleşir..hava durumuda inşallah uygun olur. 15 günlük hava tahmininde ayın 1 ini güneşli :cherry:, sonraki günleri bulutlu gösteriyor.

şeker değiliz erimeyiz abi.. ben sizin istediğiniz saatte ve zamanda uygun olacağım...sizinle yolculuk bana müthiş zevk verecek.... çok güzel bir yolculuk olacağına eminim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

Sagolasin ramazanim,
Bakalim hele, nisan ayinin 1. haftasinda gelicek motorlar.
Erken teslim ederlerse yolda beraberiz :cat:

inşalllah hakkında hayırlısı olsun....

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bugun kamp alanina gittim.

Saricakayaya bahar geleli cok olmus.Agaclar cicek acmis hatta artik yapraklanmaya yesermeye baslamislar. Montum uzerime fazla geldi motordan iner inmez uzerimdeki tum ekipmandan kurtuldum ve tertemiz havayi doya doya cigerlerime cektim

Saricakayaya bahar geleli cok olmus.Agaclar cicek acmis hatta artik yapraklanmaya yesermeye baslamislar. Montum uzerime fazla geldi motordan iner inmez uzerimdeki tum ekipmandan kurtuldum ve tertemiz havayi doya doya cigerlerime cektim

Afiyetle çek kardeşim,bizde burada balata tozu soluyalım bakalım ne zamana kadar....

yakında o temiz havayı bizde ciğerlerimize çekeceğiz....

hocam valla ver gazı ver gazı gibi oldu bu mesaj benim için. :rendeer:

ben gideceğim.. engin abiler falan da var.. benim motorda yamaha ybr125... yolda 100 km sabit hızla gitmeye uygun en fazla...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------

gelin gelin.......

felon beraber gidekmi antilop_skul ehliyeti yetiştirirse oda gelecek gibi ne dersin ortalama hız 80 :queen:

ya ciddi ciddi gelmeyi çok istiyorum ama o hafta sonu açıköğretim sınavları var gelemiyicem:pale:

Arkadaşlar organizasyon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. şehir dışından gelecek arkadaşlar için elimizden ne geliyosa yapmaya hazırız;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar