1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

mt olarak istanbuldan toplu gidiş gerçekleşicekmi acaba? birde böyle bi delilik yapsam katılsam diyorum ama toplu sürüş olsa bile benim motor sizin hızınıza yetişmez gibime geliyo:mrgreen:

felon beraber gidekmi antilop_skul ehliyeti yetiştirirse oda gelecek gibi ne dersin ortalama hız 80 :queen:

mt olarak istanbuldan toplu gidiş gerçekleşicekmi acaba? birde böyle bi delilik yapsam katılsam diyorum ama toplu sürüş olsa bile benim motor sizin hızınıza yetişmez gibime geliyo:mrgreen:

ben gideceğim.. engin abiler falan da var.. benim motorda yamaha ybr125... yolda 100 km sabit hızla gitmeye uygun en fazla...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------

felon beraber gidekmi antilop_skul ehliyeti yetiştirirse oda gelecek gibi ne dersin ortalama hız 80 :queen:

gelin gelin.......

bende 4 kişilik çadır var o sorun değil... sorun sadece ne zaman ve nasıl gideleceği..kimlerin geleceği....

çadır pek sorun değilde işte ortalama hız konusu beni biraz soğuk tutuyor. motoruma güvenirim gidip gelir ama yüksek hıza çıkamam. hız konusunda uyum sağlayabilirsek beni listeye kesinlikle yazın derim :)

çadır pek sorun değilde işte ortalama hız konusu beni biraz soğuk tutuyor. motoruma güvenirim gidip gelir ama yüksek hıza çıkamam. hız konusunda uyum sağlayabilirsek kesinlikle gelirim :)

benle yolculuk yapmadın ama ben yanımdakini üzmem... biz üç motor ankaraya 80 km sabit hızla 6,30 saatte vardık... nasip olursa birlikte gidersek sorun olmaz... bide bana kalsa ben cuma günü saat 10 gibi çıkarım yola...

benle yolculuk yapmadın ama ben yanımdakini üzmem... biz üç motor ankaraya 80 km sabit hızla 6,30 saatte vardık... nasip olursa birlikte gidersek sorun olmaz... bide bana kalsa ben cuma günü saat 10 gibi çıkarım yola...

henüz yapmadımda inşallah bu kampa hepbirlikte gideriz :) ama mutlaka büyük cc motor olacak onlara 80 km ile gitmek sıkıcı gelir kimseyide yavaşlatmak istemem. gün saat farketmez yeterki gidelim :queen:

henüz yapmadımda inşallah bu kampa hepbirlikte gideriz :) ama mutlaka büyük cc motor olacak onlara 80 km ile gitmek sıkıcı gelir kimseyide yavaşlatmak istemem. gün saat farketmez yeterki gidelim :queen:

ağa olmadı birlikte gideriz.... kendimiz gbi birkaç ufak cc motor ayarladıkmı tadından yenmez....

henüz yapmadımda inşallah bu kampa hepbirlikte gideriz :) ama mutlaka büyük cc motor olacak onlara 80 km ile gitmek sıkıcı gelir kimseyide yavaşlatmak istemem.
sıkıntı yapmayın bu kadar süratli gitme konusunu.. ilk sayfada yazdığım güzergahı tercih edecek olursanız demek 3,5 - 4 saatte varıyorsunuz 80 km hıza göre...
biz 2 motor 1 nisan cuma günü saat 10 gibi çıkacağız herhangi bir aksi durumlar olmazsa.. 10 da çıkıp en geç saat 5 gibi varırız..:p maksat yolda olmaksa eğer yollarda Çiçeğe böceğe takılır 7 saatte orada oluruz..
Takılırsınız peşimize uygun olursanız..:rendeer:

ağa olmadı birlikte gideriz.... kendimiz gbi birkaç ufak cc motor ayarladıkmı tadından yenmez....

aynen abicim tadından yenmez küçük cc büyük cc fark yapmazda dediğim gibi yolda kimsenin kamburu olmak istemem:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------

sıkıntı yapmayın bu kadar süratli gitme konusunu.. ilk sayfada yazdığım güzergahı tercih edecek olursanız demek 3,5 - 4 saatte varıyorsunuz 80 km hıza göre...
biz 2 motor 1 nisan cuma günü saat 10 gibi çıkacağız herhangi bir aksi durumlar olmazsa.. 10 da çıkıp en geç saat 5 gibi varırız..:p maksat yolda olmaksa eğer yollarda Çiçeğe böceğe takılır 7 saatte orada oluruz..

abi öncülük ederseniz iyi olur. dediğim gibi size kambur olmak istemem ama gitmeyide o kadar çok istiyorum ki :queen:

3 Motor,:)
Üstad rezervasyon işini ne yaptınız,

3 Motor,:)
Üstad rezervasyon işini ne yaptınız,

sarıcakaya ve sakarıılıca birbirine çok yakın mesafede..her iki yerdede kaplıcalar mevcut.Ama konaklama imkanları kısıtlı olup büyük yerler değiller.
biz telefonla yer ayıralım diye düşündük.ama oda güvenilir değil. bir gün önceden belki ayırabiliriz diyorlar. çokda sorun değil.. olmazsa çadır tabiiki..Bu rezervasyon işi ile speedy2 arkadaşım ilgileniyordu gerçi..bakalım kısmet artık

Son düzenleme:
aynen abicim tadından yenmez küçük cc büyük cc fark yapmazda dediğim gibi yolda kimsenin kamburu olmak istemem:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------

abi öncülük ederseniz iyi olur. dediğim gibi size kambur olmak istemem ama gitmeyide o kadar çok istiyorum ki :queen:

adamım al şimdiden dört motor olduk o zaman.... allah bir kaza bela vermezse birlikteyiz o zaman....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar