agünusta saol demiri kendim yaptım bu formu yakından takip edirom bu dimiri çok soran var ben dah önceden faklı bir şekilde yapmıştım eski pliastik kuyruk üzerine salam olmadı
ben de büyle tasarladım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------
ben avcılardayım
Kardes, güzel bi calisma. Demiri cok begendim. Bana göre tek kusurur ki o da cok kolay halledilebilir, cantanin seleden biraz daha geride olmasini tercih ederdim. Ne kadar uzak olursa selede iki kisinin oturma payi o kadar rahat olurdu. Hele ki bu demir benim cok isime yarardi. Cünkü soft yan canta kullaniyorum. Bu cantalarin yan granajlari cizmesine mani olurdu.
yinede cok basarli olmus tebrikler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------
Dogru valla bulmussun benim videolari

Ama bu videolardan sonra Mondialin Goldwing 150MC modeli biraz eklentilerle farklilasti daha. Bundan sonra asfaltta hareket halinde video cekecegim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
@isak, kardes facebook 150MC grubunda da bu resimlerden bir ikisini yayinlar misin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
@isak kardes, senin motor koruma demirinde güzelmis. Onunda resimlerini koyarsan memnun oluruz. Koruma demiride resimlenmeyi hak ediyor bence. Büyük sehir iste istedigini yaptirabiliyorsun. Ben CBF150 koruma demiri almak zorunda kaldim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:43 ----------
Arkadaslar, bu zamana kadar hep motosikletin resimlerini paylasiyordum. Bu ara pek bi degisiklik yok. Bende benim deponun resimlerini koyayim dedim

Inceden bi atölye havasi yaratamaya calistim kendim icin. Elimden gelen ufak tefek tamirleri falan kendim yapabiliyorum. Ayrica kiyafetlerimde bu depoda duruyor. Motora binmeden önce üstümü burada degistiriyorum.
iste resimler...
Alet edevatlar...
kiyafetler...