S a ArkadaşLar hayırLı qeceLer.
saolasın ıyıyım ne var ne yok.zenon işine silindir işine nokta koyamadınızmı daha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
ben bişey sorıyım.ne zamandır aklımdada bi türlü soramadım.parklar varya farın uzerınde.onlar led benım motorda.zaten fotografa bakanlar görmustur.o ledın tek bır noktası yanmıyor.o nasıl degısecek komple hepsımı yoksa tek bı orası degısırmı?
Park lambası 4 lulerden mı ?
![]()

Abi ihtiyacımız olan bu mu ?
http://urun.gittigidiyor.com/Hella-Marka-12-volt-Role-Xenon-kit-montaji-icin_W0QQidZZ30490592
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------
Recai silindir işi pahallıya patlar o zaman ?
ooo çok iyiyim.. biraz kulağım ağrıyor dün biraz rüzgar yedim.... 115 km yol yaptım.. tam eve geldim irfan çağırdı onun yanına gittim...istanbul trafiğinde 115 km ufak yol değil....
abi havalar çok güzel şuan tam motora binilecek zaman ama çalışıyoruz malesef :salut: anca hafta sonuna o zamana da hava bozmassa abi zaten istanbulun bir ucundan bir ucuna gitsen 100 km rahat yaparsın ben şahsen istanbulda olsam her sene 25-30 bin yaparım kurye olmadığım halde
![]()
istanbulun bir başından bir başı tam 190 200 km civarı... ben her gün istanbul tekirdağ yapıyordum... silivriye kadar 190 200 civarı yazıyor...
abi ben yarısnı yazmışım desene idare edin istanbullu değilim şehrin bir ucundan bir ucu arası çok uzak demek istemiştim
bu arada abi motora başka neler yaptın bakalım sen boş durmassın son icadın ne :cherry:
şuanlık icat yapmadım ama planlarım var.. ayap basamagındaki pllastikleri değiştirdim..elimde 2 adet vardı...
arkaya plakalığın altına led döşmeyi düşünüyorum.. ama öyle şerit led değil tek tek kendim döşeyeceğim.. yalnız biraz bütçe ayarlayıp güzel bişey yapayım...
dediğim gibi boş durmuyorsun abi hemen birşeyler planlıyorsun daha ben motora elektrik tesisatı ile iilgili birşey yapmadım sadece gösterge panalindeki lambanın bir ikisi patlamıştı onları değiştirdim farını sinyalini hiç değiştirmedim yeni eklentilerde yapmadım bir ara armut lambayı civalıyla değiştirecektim ondan da vazgeçtim![]()
ybr nin en dandik yeri elektirik tessisatı....
balon ampülüde değiştirmelisin bence...

öndeki demirle sepeti sök fatih ustam
150 cc ye çevirmek 300 tl mi ohaa...
eski sanayide beşmumlu var sırf bu rektefiye honlama işlerini yapıyor. piston segman takımı 70-80 tl.50 tl rektefiye.al sana 150 ccee gerisi nerdee o paraya motor uçurulur bence
![]()
bu değil....... bize zenon rolesi lazım....