Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

farkettim...
bugün fena birşeyler vardı motorda..
bir titreşim vardı akıllara zarar..
yarın götüreceğim...
iyicene bakalım sağına soluna...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

ulaa ramazan naptın sen yav:(
benim jant 8 çiziyor:(
yandım yav:(

forumda bi cenabetlik var:cherry: yoldaki büyük taşı ben göremedim arkadan geldiğim için ön tekeri kurtardım ama ön kısımdan darbeyi yedim alt plastik çatladı bide ayaklığın oraya vurup motorun yağ tıpasına vurduğu için motor şimdi yağ akıtıo:salut:

ya arkadaslar bugün buji değiştirdim :cherry:
motor ayak marşıyla çalışıyor
ama kontağı açıyorum herşey çok normal marşa basıyorum akünün (-) sinden kılvıncım atıyormarş motoru hiç çalışmıyor neden olabilir

ya arkadaslar bugün buji değiştirdim :cherry:
motor ayak marşıyla çalışıyor
ama kontağı açıyorum herşey çok normal marşa basıyorum akünün (-) sinden kılvıncım atıyormarş motoru hiç çalışmıyor neden olabilir

söktün komple motoru tabi şimdi başlar sorunlar.:cherry: akünün kutup başlarını iyi sık bide + - sine dikkat et kabloların:cat:

söktüm ama ellemedim hiç bi şeyini tam sıkmamıştım ama kabloları bidaha denerim olmazsa benim marş motoru yeni zaten motru birleştirince iyade ederim :cherry:

selam millet geçen gün bir baktım arka fren tutmuyor sorun ne dersiniz? kaliper sallanıyor :mrgreen: sadece fren hortumu tutuyordu kaliperi :mrgreen: baktım olcak gibi değil kendim uğraştım olmadı, bağladım çamurluğa kaliperi atladım motora doğru servise yaklaşık 15 km civarı öyle gittim adam bir güzel yaptı titreşim için vidaya ilaç sürdü sonra atladım döndüm :)

Yani aman arkadaşlar ara sıra şu arka kaliperin vidasını bi kontrol edin sakata gelmeyin :cat:

Hazır gitmişken yağınada bakıttım adam yağın kontrol kapağını bir açtı yağ direk attı, adam dedi fazla varmış aldık azcık öyle geldim :)

İyi forumlar

forumda bi cenabetlik var:cherry: yoldaki büyük taşı ben göremedim arkadan geldiğim için ön tekeri kurtardım ama ön kısımdan darbeyi yedim alt plastik çatladı bide ayaklığın oraya vurup motorun yağ tıpasına vurduğu için motor şimdi yağ akıtıo:salut:

kesin var bişiler dün sizden ayrıldıktan sonra. kalkışlarda bi sallanma bi titreme var akıllara zarar resmen arkadan birisi vuruyo gibi :queen:

farkettim...
bugün fena birşeyler vardı motorda..
bir titreşim vardı akıllara zarar..
yarın götüreceğim...
iyicene bakalım sağına soluna...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

ulaa ramazan naptın sen yav:(
benim jant 8 çiziyor:(
yandım yav:(

ağa dost acı söyler... jantın yamuktu söyledim....
Bu arada forum cenabet değil cenabet olan modıal olmasın....:):):):p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------

kesin var bişiler dün sizden ayrıldıktan sonra. kalkışlarda bi sallanma bi titreme var akıllara zarar resmen arkadan birisi vuruyo gibi :queen:

vay be...... ağa ama senin motorda mondıaldi demi....:p:p:p:p:p yoldamı motordamı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------

ben her zaman diyorum uzun bakacaksın..kontrolsüz güç güç değildir... geçmiş olsun....

he ya 150 zat. motorda gibi :p servise götürdüm az önce kayıştan ipler çıkmaya başlamış. yine masraf be :salut:

selam arkadaşlar.
bir konuda fikrinizi alayım. motorun selesi bana çok yüksek geliyor. selenin benim oturduğum kısmını yani ön kısmını bir döşemeciye götürüp mümkün olduğu kadar alçalttırsam nasıl olur sizce..
yani resim1'deki siyah kısmı biraz daha uzatıp, turuncu kısmı 10 cm kadar alçalttırsam, resim2'deki gibi birşey yaptırabilirmiyim acaba. gerekirse tüm koltuğu düz siyah deriyle kaplatırım...

resim1.jpg

resim2.jpg

zenonları tek başına ne yapacaz:queen::queen::queen:

odamıza takarız artık iyi aydınlatır:p saka bi yana o taşa vurmasam bisey olmicakti yine allaha sukur mondıalın en sağlamı bende:p 20bin 150km oldu yarında yağ tipasiyla şase yi düzeltince aynen devam ama yaza kadar bi abi geliyo...

Son düzenleme:
forum iyi hareketlenmiş, çok güzel. emreakyol göstergenin altını çekip resim attığın için teşekkürler. demek ki bağlantılarda bir sorun yok. sanırım adaptördeki voltajı ters vermişim bir de turuncu işaretçileri yanlış takmışım. haftasonu mercekli 2. kısa farla beraber hallederim inşallah.

attalos, eğer o 2. resimdeki motorun koltuğu bizim motora olursa koltuğu direk değişiyorum. bizi habersiz bırakma.

unnamed; bugün benim de başıma bi taksinin sıkkıştırması yüzünden arka tekeri neredeyse yan yatırıp düşüyordum. nasıl topladım bilmiyorum. direk polise plakasını verdim 44 t 0615 numaralı doblo taksi sürücüsü. güzel bir ceza yiyecek bizim abilerden. benimle beraber 1 motorcu, 2 araba ve 2 yayaya da zarar verecekti.

bu olaydan sonra arka teker gene gevşedi. maaş yatsın da bi elazığa gidip subap ayarına kadar motoru yaptıracağım.

eğer jantta sorun varsa hiç merak etme. 0ı 115 tl, çıkma bulursan 30 tl.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

olur da zcnizi satarsanız farınıza talibim. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar