denizli mt tanısma günü

selam arkadaslar.13 Mart 2011 pazar akşamı denizli motosiklet aşıklarının tanısma günü düzelliyorum gelmek isteyen pazar günü 7;30da forum camlık girisi gelsin orda ne yapacamıza karar verecez yeni arkadaslar hadi bakalım siteye yazmakla olmaz gelin tanısalım denizli bu sene cok güzel olacak herkes bizi konusacak

forum camlık ön giris meydan olan yer 7,30 olmasınızı isterim hadi hoscakalın

selam arkadaslar.13 Mart 2011 pazar akşamı denizli motosiklet aşıklarının tanısma günü düzelliyorum gelmek isteyen pazar günü 7;30da forum camlık girisi gelsin orda ne yapacamıza karar verecez yeni arkadaslar hadi bakalım siteye yazmakla olmaz gelin tanısalım denizli bu sene cok güzel olacak herkes bizi konusacak

forum camlık ön giris meydan olan yer 7,30 olmasınızı isterim hadi hoscakalın

tamamdır hilmi abi =)
orda buluşak dilegiyle , selametle...

pazar yogun gozukuyo ama denk getırırsem ugrarım.

slmlr
knr

bende pazar denizlideyimde bi motor kiralayabilirsem gelirim:D

valla benim motorda yok yatıyor plaka yüzünden ama orda olacam gelmek istersen buyur gel denizlimt bir cayını icersin ben sana motor bulmaya calısacam bügün bakalım nerde bulacaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------

pazar yogun gozukuyo ama denk getırırsem ugrarım.

slmlr
knr

buyur gel bekleriz aramıza katılmak istiyormusun gezilerde daha sonra

benim motosiklette garajda yatyo kar yuzunden ama gelmek isterim. de nasl bulabilirim ben sizi kimseyi tanımıyorum :)

Benim motor 4 mevsim çalışır, dışarı çıkmadığı gün hasta olur, aksilik olmazsa görüşelim inşallah.

herkese slm lar uzunzamandır motorum calışmıyordu eger calıştırabilirsem tanışmaya gelicem bu arada akşam 07:30 yoksa sabah 07:30 mu saygılarla denizli mt :)

Son düzenleme:
evet arkadaslar denizli mt ilk tanısma günü güzeldi bir tek ben ver gangster90 kardesim vardı 19,30 forum camlık önünde bulusduk saat 20.00kadar gelecek olan arkadasları bekledik gelen olmayınca olay yerinden ayrıldık

bir daha tanısma günü pamukkale gezisi olarak yapılacak gelmek isteyen gelir yine

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar