Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Biz dafda benim dayıyla bolu dağı tunelınden duzceye dogru ınerken arkada 27 ton toz çimento ile 125i geçmişdi.O anki ruh halim hiçde iyi değildi.Korkudan arkadakı yatakdaydım :queen:

Biz dafda benim dayıyla bolu dağı tunelınden duzceye dogru ınerken arkada 27 ton toz çimento ile 125i geçmişdi.O anki ruh halim hiçde iyi değildi.Korkudan arkadakı yatakdaydım :queen:

bunlar bastınmı daha gidiyor ama ben de böyle... yavaş yavaş nede olsa kimyasal taşıyoruz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

neyse video yu sildim....

Beyler benim şu kafalığa bi sticker önerin ? var mı elinizde güzel bişiler gidip yaptırayım googleden bakıyorum bulamadım daha

pit_bull_logo.jpg

yada bu :queen:

125923.jpg

Şu pitbull güzelmiş kardeşim..Ben azrail düşünüyorum güzel olur mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

azrail2en1.jpg

azrail

index.php

images

azrail-5.jpg

azrail_sml.jpg

azrail312177153708buyuktw5.jpg

azrail

modern_azrail.jpg

azrail-duvar-kagitlari-tehlike-dalga-bebek-kopek.jpg

trpanliazrailresimleri8.jpg

Son düzenleme:
ağa basmayanlar ın ömrü 3 gün oluyor.. ben basarak 4,5 yıl çalıştım....
ramazan abi ben bilirim zaten babamda kamyoncuydu alanyadan saat 15-16 civarında yola çıkardı jete istanbulda sabah halde olacan olmada bir göreyim nasıl gidersen git ama sonunda mal yerinde olsun :D

okan kardeş o birşey mi benim babam çimento kamyonunda bir deneyim demiş 140 :D

birde arkadaşlar ikindileyin bir arkadaş gelmişti ybr ci biraz konuştuk sonra çıkmıştı 5 dk sonra geldi ne oldu lastik patladı akşam akşam lastikle uğraştık dışarıda soğuk baya yordu bizi :D

Motorun ön kafaya komple kaplıcak şekilde birini yaptırıcam bakalım okan ramço falan da yazsın seçeriz birini :)

herkeze iyi akşamlar bi ybr alacaz esaz roman oldu ya :D bugün teslimolacaktı yarına kaldı bişei beklemek ne kadar zormuş ya :) zenon far hakkında soru sormuşrum arkadaşlar aküye yada tesisata bi zarar wermiyor dimi !

herkeze iyi akşamlar bi ybr alacaz esaz roman oldu ya :D bugün teslimolacaktı yarına kaldı bişei beklemek ne kadar zormuş ya :) zenon far hakkında soru sormuşrum arkadaşlar aküye yada tesisata bi zarar wermiyor dimi !

Dünde söyledim vermez ! Çin çan çon xenon almadıkdan sonra sorun olmaz..Kaliteli almaya bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar