Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

murat abinin motoruda gerçekten güzel şahsen yapanlar güzel yapmış dış görünüşünü ama bizim recainin motoruna baksana kız motoru gibi pembe pembe üstelik aynalarda yok :p

benim motorun şeritleri prosev reflektörlü şerit 15 tl

şuan için birtek xenon ve sinyalleri şurup kırmızısı yapmak kaldı:)

93709397.jpg

75081869.jpg

75081869.jpg

dscn0105s.jpg

bide ayna takarsan çok daha güzel olur bence:cat:

Hacı bu işten anlamayan için anormal geliyor.ama bu işin içinde olanlar pembenin morun sedefli renklerin farkını bilir.

yeni esd ile city arası sfır hangisini tercih etmeliyim city 3500
yenisi 3800 parası önemil degil yenilerde kalbiratör sorunu duyumu aldım görmedim denemedim. ikinci motor olarak alacagım

HID 8000K Zenon far fiyatı nedir ne kadar qüzeLdir we Ybr'me takıcam uyar mı fikri olan arkdaslar acil yardım ederse sewinirim!

acun0 bence city al rahatlık yönünden dedim esdlerin biraz koltuğu sert diyorlar ama tabiki tip bakımından da esd daha iyi :D

monza nın biraz parası pahalıdır ama işi ni bilir... 2 yıl içinde ampül patlamasında sorgusuz sualsiz değişim yapan bir marladır... üstelik yanlış bilmiyorsam çifti 290 gibi bir rakam... ben araba için olanını alıp 2 motora takıyorum.. yoksa piyasada 60 lirayada zenon var ama zenon mu değilmi belli değil...

monza nın biraz parası pahalıdır ama işi ni bilir... 2 yıl içinde ampül patlamasında sorgusuz sualsiz değişim yapan bir marladır... üstelik yanlış bilmiyorsam çifti 290 gibi bir rakam... ben araba için olanını alıp 2 motora takıyorum.. yoksa piyasada 60 lirayada zenon var ama zenon mu değilmi belli değil...

Abi önceki sayfalara baksana fotolar var.

Abi önceki sayfalara baksana fotolar var.

şimdi baktım adamım .. sedat 57 aklıma geldi pembe jant şeritlerini görünce.. tüm arkadaşlarıma gay motoru diye tanıtmıştım.. asker ocağında kulakları çınlasın.... bu arada pembede yakışıyor motora ama sinyalleri pembe nasıl yapacaksın.. cam boyası olarak pembe varmı ki..... bu arada lafım sözüm sedat için geçerliydi... onunki gay motoru....

Son düzenleme:
sinyalleri şurup kırmızısı yapacam ben folyo ile yaparız.arkadaşım reklamcı.

hmmm.. benim sinyallerinde rengi attı.. geçen gün içini siyah yapacaktım dedim ramço git kırmızı cam boyası al kırmızı olsun... ama şuan itibariyle fırsat bulamadım alamadım..alınca forumda resmini paylaşırım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar