Motor Muayenesi?

O zaman sana kıllık yapmışlar ben abartı egsoz led parklarla geçtim desem ınanmassın:cat:

her yerde denetim sıkılığı tabi aynı değil.muayene raporuna imzayı çakan adamın o anki ruh ve psikolojik durumlarına da bağlı :).ama sen bu şekilde geçirmişsin ya muayeneden helal olsun diyorum sana :)

her yerde denetim sıkılığı tabi aynı değil.muayene raporuna imzayı çakan adamın o anki ruh ve psikolojik durumlarına da bağlı :).ama sen bu şekilde geçirmişsin ya muayeneden helal olsun diyorum sana :)

klavyene kurban olıyım bunu demek istiyorum işte :padmından adamına ne olur adamı orda kafaya almak onemlı örnek ne olur bu uzatırsın adamı 1 sigara mesala bunun gibi şeyler:cherry::cat:

hea sen daha açıklayıcı bi şekilde anlatmışsın söylemek istediğimi :D.bu arada silivri istasyon demişsin,bende silivriye gitmeden kavaklı araç muayene istasyonunda yaptırmıştım arabanın muayenesini.yoksam aynı yerlerdemi dolanıyoruz pişti olduk mu acep :)

hea sen daha açıklayıcı bi şekilde anlatmışsın söylemek istediğimi :D.bu arada silivri istasyon demişsin,bende silivriye gitmeden kavaklı araç muayene istasyonunda yaptırmıştım arabanın muayenesini.yoksam aynı yerlerdemi dolanıyoruz pişti olduk mu acep :)[/QUOTE

işte bu kadar tam ustune bastın:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

şuan ruhsat aşağaada motorda alması zor geliyo ona bi ara bakarımda öbür yazdıklarım için ne diyorsun??

sana bir tavsiye ruhsatını,ehliyetini araç üzerinde sakın bırakma ....

olsun istemem de olaki çalındı ruhsatta üzerinde, ohhh hırsızdan dua alırsın :cherry:

sana bir tavsiye ruhsatını,ehliyetini araç üzerinde sakın bırakma ....

olsun istemem de olaki çalındı ruhsatta üzerinde, ohhh hırsızdan dua alırsın :cherry:

ama hırsız ruhsatı alsa nolcak şikayet ettikten sonra zaten şirketin adına kayıtlı ruhsat yani piyasada gezemez zaten tekirdağda motoru parçalmadığı sürece gezemez adamın bi tarafını keserler anca parçalıcak ama bi çevirme oldu ruhsat yok o zaman napçaz ? arka ceptede ruhsat taşınmaz ki

s.a arkadaslar ben ıkı gun once sıfır bı motor aldım fırma faturasını daha vermedı persembe alcam sımdı ben faturayı aldıktan sonra ruhsat cıkarcam muayneye gıtmem gerekıyormu

s.a arkadaslar ben ıkı gun once sıfır bı motor aldım fırma faturasını daha vermedı persembe alcam sımdı ben faturayı aldıktan sonra ruhsat cıkarcam muayneye gıtmem gerekıyormu

walla ben gitmedim halada kullanyorum gerçi polis çevirmedi daha inşş.ta çevirmez şuan için ehliyetim yok yaş nisanda doluyor o zaman alcam o zamana kadar mahhalle araları akar

mondial 100 kh var bende

motoru ben 27 09 2007 de 0 almştm ama köyde bindigim için plaka gerekmez dedim şu an da plaka lazım oldu plaka içinde vizeye girmesi gerekio diolar bunların vizesi 2 yıllık mı 3 yıllık mı bilgi almam lazım ???? lütfen cvp verir misiniz

Sıfır Asya Pars 250 nin vergi ve muayene işleri nasıl olur?

Arkadaşlar merhaba hepinize. Motorumu sıfır aldım. henüz 1 ayını doldurmadı. Vergi ve muayene işleri ne zaman nasıl olacak bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim, bol güneşli günler.

eleman motor kullanıyor ama muayene nedir, nerde yaptırlılır, ne kadar süre geçerlidir hepsinden bir haber! motorunun farları yanmıyor ve git yaptır deyincede tüv işi abartmış diyor.

işte türkiyedeki motosiklet kültürü ne yazıkki bu kadar!!!

eleman motor kullanıyor ama muayene nedir, nerde yaptırlılır, ne kadar süre geçerlidir hepsinden bir haber! motorunun farları yanmıyor ve git yaptır deyincede tüv işi abartmış diyor.

işte türkiyedeki motosiklet kültürü ne yazıkki bu kadar!!!

yurdum insanı nediyeyim, üşenmedim hepsini okudum kızmamak elde değil.

:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------

Arkadaşlar merhaba hepinize. Motorumu sıfır aldım. henüz 1 ayını doldurmadı. Vergi ve muayene işleri ne zaman nasıl olacak bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim, bol güneşli günler.

dostum rusatı eline al baştan aşağı güzelce bütün yaprakları oku soruna cevap senin elinde. vergi yılda 2 kez ödenir ocak ve temmuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar