O zaman sana kıllık yapmışlar ben abartı egsoz led parklarla geçtim desem ınanmassın:cat:
her yerde denetim sıkılığı tabi aynı değil.muayene raporuna imzayı çakan adamın o anki ruh ve psikolojik durumlarına da bağlı
O zaman sana kıllık yapmışlar ben abartı egsoz led parklarla geçtim desem ınanmassın:cat:
her yerde denetim sıkılığı tabi aynı değil.muayene raporuna imzayı çakan adamın o anki ruh ve psikolojik durumlarına da bağlı.ama sen bu şekilde geçirmişsin ya muayeneden helal olsun diyorum sana
![]()
hea sen daha açıklayıcı bi şekilde anlatmışsın söylemek istediğimi.bu arada silivri istasyon demişsin,bende silivriye gitmeden kavaklı araç muayene istasyonunda yaptırmıştım arabanın muayenesini.yoksam aynı yerlerdemi dolanıyoruz pişti olduk mu acep
[/QUOTE
işte bu kadar tam ustune bastın:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
şuan ruhsat aşağaada motorda alması zor geliyo ona bi ara bakarımda öbür yazdıklarım için ne diyorsun??
sana bir tavsiye ruhsatını,ehliyetini araç üzerinde sakın bırakma ....
olsun istemem de olaki çalındı ruhsatta üzerinde, ohhh hırsızdan dua alırsın :cherry:
s.a arkadaslar ben ıkı gun once sıfır bı motor aldım fırma faturasını daha vermedı persembe alcam sımdı ben faturayı aldıktan sonra ruhsat cıkarcam muayneye gıtmem gerekıyormu
muayne geçikmesine ne kadar faiz uyguluyorlar bilen varmı ?
eleman motor kullanıyor ama muayene nedir, nerde yaptırlılır, ne kadar süre geçerlidir hepsinden bir haber! motorunun farları yanmıyor ve git yaptır deyincede tüv işi abartmış diyor.
işte türkiyedeki motosiklet kültürü ne yazıkki bu kadar!!!
Arkadaşlar merhaba hepinize. Motorumu sıfır aldım. henüz 1 ayını doldurmadı. Vergi ve muayene işleri ne zaman nasıl olacak bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim, bol güneşli günler.