bu arada bende stop ampulü nihaet buldum araba oto eleketrikçilerde varmış bizde hayibiye sitelerde arayıp duruyoz:mrgreen:
demiştim ya kardeş sana olur diye ben ampüllerin hepsini oradan alıyorum zaten
bu arada bende stop ampulü nihaet buldum araba oto eleketrikçilerde varmış bizde hayibiye sitelerde arayıp duruyoz:mrgreen:
ybr ler başka dır. sınıfında rakipsizdir. sıfır çıkan motorlar içinde tabiki
honda cbf 150 ile kıyaslanmaz ybr daha ömürlüdür. ama ybr ile 120 yapmak yerine rahat süspansiyonlarıyla şehir içi binmek beni daha çok cezbediyor. ikinci motor olarak ybr 125 esd mi alınır yoksa ybr city mi ikiside sıfır olmak kaydı ile.
yeni ybr de rahatlık yok denildi ne kadar dogru?
arkadaşlar nasıl olmuş baktınızmı...
demiştim ya kardeş sana olur diye ben ampüllerin hepsini oradan alıyorum zaten![]()
Şu parçaları aynı renge tutturabilir mi boyacı ?
http://www.rialli.com/urunler/yamah...li-arka-basamak-braketi-125-ybr-sagsol-ms265/
http://www.motosiklet.net/forum/mot...oz-nuru-far-a-led-uygulamasi.html#post2282733
arkadaşlar konu açılmıştır....

sinyaller parklaramı bağlı.....

güzer bir kare.... cbr güzel durmuş.. resmi kim çekti..

bizimle gelen motorcu bir arkadaş fotodan anlıyor nerden poz alıncağını bize göre cbfnin biri 2 kişiydi
abi deli yükletmissin motora abi fazla tonaj atınca ekstra para alıyon mukamyoncular fazla para kazanmak için haddin den fazla yük atarlarya o yüzden sende kamyoncusun :queen:
son resimdeki ybr uçuyor demissin abide uçtuğunu görmedik :queen:

yanlış hatırlamıyorsam orda 13 yer vardı... şu zamanın hesabıyla bir yer 8 lira olsa çarp 13 le.. tek yere gelsen tek para 5 işe gitsen beş para 13 işe gitesn 13 para... bir defasında 73 ekran televizyon taşımıştım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
Uploaded with ImageShack.us
2007 yılı ortalarında almıştım.. siyah pert olmuştu...
abi sanada motor dayanmıyor hemen pertini çıkarıyon :queen::queen::queen:
kurye adamın hali başka oluyor... günde minimum 350 km yol yapıyorduk... sabah kalkıp akşam 1000 bakımı yaptığım gün çok oldu.... iş yapmadığımız gün 350 km ile kontak kapatırdık..şimdiki gibi nerde çok kurye.... biz jawa ile kuryelik yapmaya başladık....