he o pis motorlar bunlardı işte çok pis adamlar ya![]()
Yolda kalmamışlar en azından. Yardıra yardıra gitmişler.
Yolda kalmamışlar dedim ses kesildi:mrgreen::mrgreen:
Son düzenleme:
he o pis motorlar bunlardı işte çok pis adamlar ya![]()
Yolda kalmamışlar en azından. Yardıra yardıra gitmişler.
sende mi bürütüs küstüm dahada gelmem yazında sizin otarafta kiraz festivali varmış ona gelcektim :salut:
Ciddiyim gelme. Kendi memleketim hakkında kötü yazmak istemem ama geçen festivelde az kaldı beni indiriceklerdi. Kiraz Festivali bizim köyde olur eve zor attım kendimi. Anında 20 kişi oluveriyorlar bakteriler gibi. Artık köye gitmeye tırsıyorum. Bizim köye Şoparistan diyorum artık. Bende statik bir çekim kuvveti var nereye gitsem bir şeyler oluyor.
20 kişi olan kim ki ya ?
Olm festivalde mutlaka sana bulaşan birileri olur onu diyorum. Sende ters konuşursan ayvayı yedin. Bir kaç kişiyi telden arar maksimum 3 dakikada motorun grenajlarını eline verirler.![]()
bak bak havalara bak :bounce:
Koyucam kapıya gerçek Yamaha yı azcık kaldı![]()
Vallahi sarı ducati gördüm. Plaka çamurluktaydı da ben onu gerçek ducati zannetiydim. Ama senin cıbırla yamaha gt'250 yi fark etmedim. Siz Cumartesi kaçta çıktınız fuardan ben çıkışta görmüştüm. Fuarın kapanmasına 45 dk filan vardı ben çıkarken.
Siz olduğunu anlasam motorlara not bırakırdım. Tekirdağ Mt'den selamlar falan filan:mrgreen:
bn bişey demiyorumr:
İnsan elindekilerin değerini kaybettikten sonra anlıyor...
Koy aga ben şimdiden bahsediyorum kapımda gerçek HONDA CBR duruyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------
Cumartesi akşamı sarı hyo yla ben vardık fuarda benim cıbır ambulansın hemen yanındaydı leş gibiydi kar yağmur aşıp gelmiş olsun o kadar. Ama ne var biliyormusun o kadar soğukta karda yağmurda marşa dokunmam yetti be banamısın demedi maşallah![]()
aynen kardeş bir yerde toplantı olduğunda daha ben gelmeden benim geldiğimi anlıyolar![]()
Tamam ya hatırladım şimdi. Büyük motorlar daha fzalydı ben çıkarken onları izliyodum senin cıbırıda şimdi hatırladım. Marş konusunda ben bişy demiyorum. Kotayı doldurmuşuzdur heralde. Sercan yakında interneti bırakıcak.
Bende bugün kısaları kesik olan far ampullerimi değiştirdim. Cuma günü muayeneye gidicek. Bakalım sorun çıkartmazlar heralde.
Neti kapatmayı bırak motoru satıyorum 2009 model 6000km'de 6500Lira marş problemide çözüldü
ciddi ilana koydum satıp supermoto alcam o cıbırın yanından orjınal xt660x'le tekerle geçiçem :queen:
Gel ben seni Hondacı yapayım bak bunu herkes yapmaz:cherry:
Arkadaşlar benim motora debriyaj balatası ve zincir dişli set almayı düşünüyorum.
Debriyaj balatasında ebc nasıldır?
Bir de şu linkteki ybn marka dişli seti nasıldır?
http://www.yildirimmotosiklet.com/Default.Asp?pg=urunayrinti&uid=2388
ebc işin son noktası ucuzsa bence al
Yada orjınalide olur nede olsa honda yedek parcası kalitelidir
zıncırı boşver ip bağla yeter sana![]()