Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sende mi bürütüs küstüm dahada gelmem yazında sizin otarafta kiraz festivali varmış ona gelcektim :salut:

Ciddiyim gelme. Kendi memleketim hakkında kötü yazmak istemem ama geçen festivelde az kaldı beni indiriceklerdi. Kiraz Festivali bizim köyde olur eve zor attım kendimi. Anında 20 kişi oluveriyorlar bakteriler gibi. Artık köye gitmeye tırsıyorum. Bizim köye Şoparistan diyorum artık. Bende statik bir çekim kuvveti var nereye gitsem bir şeyler oluyor.
Hee bu arada benim balatalar bitmiş. Orjinal almam gibime geliyo var mı bildiğin bir site ya da marka filan.

Son düzenleme:
Ciddiyim gelme. Kendi memleketim hakkında kötü yazmak istemem ama geçen festivelde az kaldı beni indiriceklerdi. Kiraz Festivali bizim köyde olur eve zor attım kendimi. Anında 20 kişi oluveriyorlar bakteriler gibi. Artık köye gitmeye tırsıyorum. Bizim köye Şoparistan diyorum artık. Bende statik bir çekim kuvveti var nereye gitsem bir şeyler oluyor.

20 kişi olan kim ki ya ?

bak bak havalara bak :bounce:

Koyucam kapıya gerçek Yamaha yı azcık kaldı :)

Koy aga ben şimdiden bahsediyorum kapımda gerçek HONDA CBR duruyor. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

Vallahi sarı ducati gördüm. Plaka çamurluktaydı da ben onu gerçek ducati zannetiydim. Ama senin cıbırla yamaha gt'250 yi fark etmedim. Siz Cumartesi kaçta çıktınız fuardan ben çıkışta görmüştüm. Fuarın kapanmasına 45 dk filan vardı ben çıkarken.
Siz olduğunu anlasam motorlara not bırakırdım. Tekirdağ Mt'den selamlar falan filan:mrgreen:

Cumartesi akşamı sarı hyo yla ben vardık fuarda benim cıbır ambulansın hemen yanındaydı leş gibiydi kar yağmur aşıp gelmiş olsun o kadar. Ama ne var biliyormusun o kadar soğukta karda yağmurda marşa dokunmam yetti be banamısın demedi maşallah :)

Koy aga ben şimdiden bahsediyorum kapımda gerçek HONDA CBR duruyor. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

Cumartesi akşamı sarı hyo yla ben vardık fuarda benim cıbır ambulansın hemen yanındaydı leş gibiydi kar yağmur aşıp gelmiş olsun o kadar. Ama ne var biliyormusun o kadar soğukta karda yağmurda marşa dokunmam yetti be banamısın demedi maşallah :)

Tamam ya hatırladım şimdi. Büyük motorlar daha fzalydı ben çıkarken onları izliyodum senin cıbırıda şimdi hatırladım. Marş konusunda ben bişy demiyorum. Kotayı doldurmuşuzdur heralde. Sercan yakında interneti bırakıcak.
Bende bugün kısaları kesik olan far ampullerimi değiştirdim. Cuma günü muayeneye gidicek. Bakalım sorun çıkartmazlar heralde.

Son düzenleme:
aynen kardeş bir yerde toplantı olduğunda daha ben gelmeden benim geldiğimi anlıyolar :)

haktanın geldiğini senden önce anlıyoruz :) demekki haktanın egsoz daha iyi :)

lan benim ilk kullandığım motor cbr değil ki, daha önceden motor kullanıyodum ben, cbr ilk satın aldığım motor

Son düzenleme:
Tamam ya hatırladım şimdi. Büyük motorlar daha fzalydı ben çıkarken onları izliyodum senin cıbırıda şimdi hatırladım. Marş konusunda ben bişy demiyorum. Kotayı doldurmuşuzdur heralde. Sercan yakında interneti bırakıcak.
Bende bugün kısaları kesik olan far ampullerimi değiştirdim. Cuma günü muayeneye gidicek. Bakalım sorun çıkartmazlar heralde.

Neti kapatmayı bırak motoru satıyorum 2009 model 6000km'de 6500Lira marş problemide çözüldü :)

ciddi ilana koydum satıp supermoto alcam o cıbırın yanından orjınal xt660x'le tekerle geçiçem :queen:

arkadaşlar lütfen yani HONDACI OLUNMAZ, HONDACI DOĞULUR...:) Ben tek başıma HONDACI doğmuşum ailemde benden başka yok sedici batu kardeşim ailecek HONDACI :)

s.a arkadaşlar benim repsolun jantlarını turuncuya boyatacam acama ne kadar tutar bilen var mı?:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar