500 gram yağ oldumu sorun yok arkadaşlar...üstelik ybr kitapcığı ve kataloğuna dikkatli baktımda yağ haznesi 1200 yazıyor.. vay be.....
Ozaman 500gr 500 gr koyalım ? nekadar etkiler performansı
500 gram yağ oldumu sorun yok arkadaşlar...üstelik ybr kitapcığı ve kataloğuna dikkatli baktımda yağ haznesi 1200 yazıyor.. vay be.....
abi ömründen azalmıyor mu yağı az olduğundan yağlama az olur ve sürtünme çok olmaz mı
Ozaman 500gr 500 gr koyalım ? nekadar etkiler performansı
500 gram yağ ile 2 gün kuryelik yaptığımı hatırlıyorum..sorun olmamıştı..... ama olmaz diyemiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 ----------
500 gram ın altına düşdüğü dakika sorun olur... birde bu yağ varken çok sıcak ortamda ve çok zorlamaya gelmez motor....
bu arada bana kare ybr farı lazım..sadece far ı..çıkma yada yan saanayi... elinde olan varmı...
Benim var..Orjinal ama çıkarır yollarım nekadar veriyosun
ya orjinal e yazık olur.. ben farın içine komple led döşeyeceğim... bana ucuz bişey lazım.... hemi sen bana verince sen ne yapacaksın...
Ben yuvarlak almayı düşünüyorumda..Komple kafayı satayım diye dşündüm alıcı çıkmadı Bunu da eve koyucam yuvarlak alıp sıkıldıkça değiştiririm..
http://www.rialli.com/urunler/yamah...a-kalite-far-komple-125-ybr-kare-2004-ms1624/
orjinal 45 liraymış yani öyle yazmışlar![]()
arkadaşlar ybr için arka dişli 44 lük var mı biliyormusunuz
Benim içimde heves kaldı yuvarlak kafabu arada kare far bence çoook daha güzel..... hemi aydınlatmasıda daha iyi.. yuvarlak farlardaki far ampülü patlama olayıda çözmüşler...
Recai gördün demi resimleri
bilen yok galiba 43 lüğü var onu biliyorum da bana 44 lüğü lazımarkadaşlar ybr için arka dişli 44 lük var mı biliyormusunuz
Fark etmez ki 1 dişden ne olucak![]()
Fark etmez ki 1 dişden ne olucak![]()
2 km/h den bişey olmaz ki![]()
olsun 2 km deyip geçme motorun devri 200-300 devir az yapması demek bu benim için çok önemi var![]()