[Denizli - MT]

ben sanaiye gidecem yarin bi bakıwerim kardesim... hem kendi işimi görmüş hem sana motor bakmış olurum...
cbr 125 tarzı bsy düsünürmüsün peki ? veya sadece gt250 R mi bakiveriiim ?

valla abi düşünmüyorum cbr125 ve o tür motorsikletleri, açıkçası şuan aklımdaki motor GT250R, hem görüntüsü hemde yakıt performansı falan açısından, bakarsan çok sevirinim abi şimdiden saoL..

valla abi düşünmüyorum cbr125 ve o tür motorsikletleri, açıkçası şuan aklımdaki motor GT250R, hem görüntüsü hemde yakıt performansı falan açısından, bakarsan çok sevirinim abi şimdiden saoL..

yarın gitcem artık kardesim...
bugun malum pazar oldgunu dün unutmusun :pr:
yarın knusuruz artık tmm :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

veririz
ayıp ediyosun

hec yhaa :p
sonucda burası DENİZLİ MT bilaaaaaadeerrrr :cherry::cherry::bounce::bounce:

Hılmi abi banada bisiklet sürmeyi öğretsene :p

ayıp ediyorsun önder

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

hec yhaa :p
sonucda burası DENİZLİ MT bilaaaaaadeerrrr :cherry::cherry::bounce::bounce:

yaa kardes biz komsuyuz sanırım senin motordan var bizim mahallede 15mayısmı oturuyorsun

@gangster90 hocam valla çok teşekkür ederim şimdiden ilgine, güzel haberlerini bekliyorum:) bu arada resimde senin motorda yakıo hani..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:17 ----------

ayıp ediyorsun önder

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

yaa kardes biz komsuyuz sanırım senin motordan var bizim mahallede 15mayısmı oturuyorsun

walla ben mehmetcikte oturyorum kardesim yhaawww =)
organizasyon olsada tanıssak daha detaylı konusabilirz :cat:
simdilik yok galiba bi gezi falan....:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------

@gangster90 hocam valla çok teşekkür ederim şimdiden ilgine, güzel haberlerini bekliyorum:) bu arada resimde senin motorda yakıo hani..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:17 ----------

saolasın bilader...
--------------------------------
#hllmr kardesim walla kos koca sanayide birak bulmayı bitane hyosung göremedim yhaa... :pr:
denizli piyasasında hc yokmu bu motordan yhaa anlamadım ki...

#hllmr kardesim walla kos koca sanayide birak bulmayı bitane hyosung göremedim yhaa... :pr:
denizli piyasasında hc yokmu bu motordan yhaa anlamadım ki...

valla hocam saoL yine de ama Denizli2 de az hakkaten bir kaç tane var sanırım onlarda satılık değil, ama benim işime satılık olanından lazım araştırıyorum ama yok. Ya durumumu zorlayıp sıfır alıcam (Çok zor) yada yakın çevre illerden alıp gelicem şöle bi 4500-5000TL.ye..

denizli mt sakinleeri havalar düzelince yapacaz bir gezi bana özel mesaj yoluyla telefonlarınızı bırakın iletim bilgilerini ben haber verecem herkesze

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------

taman hocam yakında yapacaz bir gezi havalar ısındımı

denizli mt sakinleeri havalar düzelince yapacaz bir gezi bana özel mesaj yoluyla telefonlarınızı bırakın iletim bilgilerini ben haber verecem herkesze

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

taman hocam yakında yapacaz bir gezi havalar ısındımı

tamam kardesim
dün ztn okay kardesimle biraz muhabbet ettik falan
msn de olsa bile tanışmış olduk =)

güzel olur allah kazadan beladan korur insallah...

eyz

bu gun motosiklet icin ilk adimi attim bir tane eldiven aldim :) yarinda kask alicam insallah lazer vertigo baktim ne dersiniz ?. nisan gibide motor . tabi once bi surmesini ogrenmek lazim 8 yildir ehliyet var ama ogrenmk nasip olmadi

Son düzenleme:
bu gun motosiklet icin ilk adimi attim bir tane eldiven aldim :) yarinda kask alicam insallah lazer vertigo baktim ne dersiniz ?. nisan gibide motor . tabi once bi surmesini ogrenmek lazim 8 yildir ehliyet var ama ogrenmk nasip olmadi

taman kardes hayırlı olsun kask saglam bir marka al derim kask önemlidir paradan daha önemlidir sen motor sürmeyi kafana takma yardımcı oluruz

beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm:)

beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm:)

denizli motor kiralayan yok diye biliyorum ben sana kendi motorumu vermek isterdim ama plaka düstü 1haftadır yatıyor motor eger yarın cıkarda bilirsen olur

Son düzenleme:
çıkalım artık

denizli motor kiralayan yok diye biliyorum ben sana kendi motorumu vermek isterdim ama plaka düstü 1haftadır yatıyor motor eger yarın cıkarda bilirsen olur

hadi arkadaşlar
ne zaman çıkıyoruz yahuu ??? az olsada güneşigördüğümde bile içim içime sığmıyor walla =)

selam arkadaslar.13 Mart 2011 pazar akşamı denizli motosiklet aşıklarının tanısma günü düzelliyorum gelmek isteyen pazar günü 7;30da forum camlık girisi gelsin orda ne yapacamıza karar verecez yeni arkadaslar hadi bakalım siteye yazmakla olmaz gelin tanısalım denizli bu sene cok güzel olacak herkes bizi konusacak

forum camlık ön giris meydan olan yer 7,30 olmasınızı isterim hadi hoscakalın

selam arkadaslar.13 Mart 2011 pazar akşamı denizli motosiklet aşıklarının tanısma günü düzelliyorum gelmek isteyen pazar günü 7;30da forum camlık girisi gelsin orda ne yapacamıza karar verecez yeni arkadaslar hadi bakalım siteye yazmakla olmaz gelin tanısalım denizli bu sene cok güzel olacak herkes bizi konusacak

forum camlık ön giris meydan olan yer 7,30 olmasınızı isterim hadi hoscakalın

7,30 derken? Sabah namazına müteakip mi? yoksa yatsı ezanında mı?

07;30 mu? 19;30 mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar