[İstanbul - MT]

her ne olursa olsun yağmur çamur binilir motora posur posur :)! Motorun vakti mi var! estiyse kafana bir soru atla motora yolda at onu :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

Yaww arkadaşlar yokmu şöyle hafta sonu bir pazar sabahı buluşup bi motor gezisine çıkacağımız bi zaman????? var da biz mi bilmiyoruz ya da bilgilendirilmiyoruz! ya da nerde takip edeceğimizi bilmiyoruz? yardım pls

Bu pazar hava çok soğuk gözüküyor inşallah sonraki pazarlar güzel organizasyonlar bekliyoruz.

her ne olursa olsun yağmur çamur binilir motora posur posur :)! Motorun vakti mi var! estiyse kafana bir soru atla motora yolda at onu :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

Yaww arkadaşlar yokmu şöyle hafta sonu bir pazar sabahı buluşup bi motor gezisine çıkacağımız bi zaman????? var da biz mi bilmiyoruz ya da bilgilendirilmiyoruz! ya da nerde takip edeceğimizi bilmiyoruz? yardım pls

İstanbul'daki küçük organizasyonları buradan takip edebilirsin,daha geniş organizasyonlarıda "Etkinlik duyuruları"başlığı altından takip edebilirsin.önümüzdeki hafta sonu hava açacak gibi gözüküyor doğru çıkarsa Cumartesi veya Pazar günü ufak bi gezi planlayabiliriz,buradan haberleşiriz.:)

Oy oy oy valla heyecan bastı şimdi! Bu hafta neysede haftaya hava inşallah güzel olurda planlanır ufak bi gezi :D her gün takip ederim ben burdn! Eyvallahh arkadaşım

bi kaç motorun önünde motosiklet.net amblem sticker ı gördüm? nerden temin edebiliriz!

bugüne ufak bi plan yapılırdı aslında havaya bak ya!

söyledim ben,ama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------

Oy oy oy valla heyecan bastı şimdi! Bu hafta neysede haftaya hava inşallah güzel olurda planlanır ufak bi gezi :D her gün takip ederim ben burdn! Eyvallahh arkadaşım

böyle demiştin,:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------

selam herkese bende varım artık :)

hoşgeldin,:)

bi kaç motorun önünde motosiklet.net amblem sticker ı gördüm? nerden temin edebiliriz!

semt neresi kardeşim ban yakınlarda biryerdeysen verebilirim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 ----------

selam herkese bende varım artık :)

hoş geldin kardeşim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

merhaba..istanbul mt hepinize kazasız belasız sürüşler......ankara mt

Teşekkürler kızılbere sizlerede kazasız belasız sürüşler Ankara MT ye selamlar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------

hoşbulduk. bişeyi merak ettim burdaki çoğu kişi birbirini tanıyormu ??

hemen hemen tanır ama uzun bir süredir buluşma olmadığı için yeni arkadaşlar ile tanışma fırsatımız pek olmadı :salut:

kh1

Bakırköy-Kartaltepe civarında bildiğiniz ustalar ? adresleri?

Yardımcı olursanız sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 ----------

Kadıköyde çalışıyorum bostancı maltepe suadiye acıbadem kartal taraflarında turlarım gün içinde :D mesleki olarak!

Kadıköyde çalışıyorum bostancı maltepe suadiye acıbadem kartal taraflarında turlarım gün içinde :D mesleki olarak!

muhtemelen kuryesin sanırım :cherry: valla benim iş yerim avrupa yakasında ancak hafta sonu kadıköy civarında bir yer söylersen belki bırakma ihtimalim olur :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------

bende bende varım ama motor bendede yok, maltepeden geçerken beni alıırmısınız??:salut:

ileride seninde motosikletin olur inşallah :cat:

Bnm motoru artcı ıle denemedım senı alırım MAltepeden neresınden alayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar