Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benimde çok hoşuma gitti zaten egzoz kısa olacak :) Özel yapımda yapdırabilirim netten birisi var özel yapım 200 250 falan yapıyolar kısa.

valla o egzosu almak lazım.nerede satılıyor bu yaa netten baktım bulamadım

enes kardeş yazdıklarımı okumuyorsun galiba :D
enes o eksozu ben gittim baktım 150 tl diyorlar ve asıl sahibi ilede konuştum polis yakalamış orjinali takmassan ceza yazarım dediği için geri vermiş motoru aldığı firmaya hızda ara hızlanması ve son hızda yaraı var dedi 122 yapıyordu dedi o eksoz varken şuan 115 de kalıyormuş arkadaşın dediği bu :D

alanyada eksoz

Ben bu egzozu hiç beyenmiyorum çok kaba geliyor + bu egzoz 250 tl iken kampanyada olduğu halde nasıl 275 olmuş bu kampanya değişikmiş :)

Parayı hazırlayam taktıracam bakalım bıdahaki ayın 1 ınde satılmazsa alırım burayıda fotoyo bogarım.

Yav bırak recai sen at o motoru filtresiz kullandın öldü o motor :p

Parayı hazırlayam taktıracam bakalım bıdahaki ayın 1 ınde satılmazsa alırım burayıda fotoyo bogarım.

Yav bırak recai sen at o motoru filtresiz kullandın öldü o motor :p

Hacı ybr cenneti antalyadır..Burada ybr ler filtresiz nam kazandı yoksa kimse bu motoru almazdı zaten.Sor bakalım enese filtreli ybr varmıymış ? Kendisi motoru nerden almış ?? :wiinkk: 50 bin km Filtresiz kullandı arkadaşım motorunu en az haftada bir kere kullanıyorum yıllardır..Bir tek sorunu bile yok Benim 4000kmdeki motorum mu ölecek ? :) Ayrıca 10 liraya açık hava filtresi var onu takabilirsin madem silindir iner motor ölür falan dıyosun al sana çözüm Ve gene aynı sesi alıcaksın 5kmden duyulucak sesin Ben olmasam haberin bile olmaz okancım bunlardan değerimi bil :p ( burda birine ybr'me egzoz takıcam desem söverler )

Son düzenleme:
Ya recai bırak bu işleri ya :) Burda biz atv ye takdık açık hava filtresi kükrüyor ama motora çok hava gittiği için fakir karışım olur.

Ya recai bırak bu işleri ya :) Burda biz atv ye takdık açık hava filtresi kükrüyor ama motora çok hava gittiği için fakir karışım olur.

Yanlışın var..Nasıl Honda vtec'e performans hava filtresi takıp iyi ses alıyorsan aynı şeyi doğan slx e takıp aynı sonucu almayı bekleme :cat: Ybr gibi ses vermiyor her filtresiz motor.Ybrde çok tatlı ve oturaklı bi ses veriyor..Yarın inşallah bi video çekecem düzgün bi kamera bulayım telefon net alamıyor sesi..Senin ismini özellikle polis sirenimle anons yapıcam dur sen hele :) Ybr sesiyle meşhurdur unutma

Ben burda filtresiz binsem 2 günde motor pert olur :) Sen orda cogunlukla asfaltta kullanırsın ben burda cogunlukla taslı ve tozlu yollarda kullanıyorum.

Bi sorum var ben bi ara hava ayarımla oynamısdım sonra internetten orjinal ayarını öğrenip tekrar orjinaline döndüm ama aklıma takılan bir soru var motoru ılk aldıgımda ve hava ayarını elleyene kadar motor jıkle acdıgımda 3000 devıre cıkardı sımdı 4000 e cıkıyor orjinal ayarı olmamıs mıdır ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar