Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tek teker ramço yollarda yani :)

istanbuldan çıkış adapazarı ordan düzce ordan bolu ordan ankara kırıkkale ordan kırşehir ordan yozgat ordan kayesi sivas ve geri dönüş.. sonra akdenize ege ye doğru açılma...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------

Uploaded with ImageShack.us

sedat 57 şuan kıbrısta asker.. o ybr ile uzun yol kaptanı idi...

Uploaded with ImageShack.us

benim haylaz onun dayı... kankam benim...

selam ybr ci dostlar... bu gün iki yamaha bayisini aradım cepten birisi 2011 ybr 125 in fiyatı 3890 dedi. peşin para verirsek nolur dedim aynı fiyat değişmez. yani 1 tl bile düşmedi... başka bir yamaha bayisini aradım dedim 2011 ybr istediğimiz renk kaç para olur dedim oda dedi 3890 nakit ödersem kaç olur dedi. telde ufak bir pazarlıkla 3700 e gel algit... dedi. motor koruma demiride benden dedi... neden bazı bayiler böyle trip yapıyor... illaki de liste fiyatı diye milleti kazıklamaya çalışıyor... anlamış değilim... umarım bu konuda sizlerinde bir fikri vardır...

slm arkadaşlar benim motorun yuvarlak farlısını çıkarmışlar aynı ybr nin 2008 modeli ne benzemiş baya işte linki :D
http://www.salcano.com/mt02.asp

bu arada bende 150 cc yapma işinden vazgeçtim ama bir arkadaşın cbf 150 sinde performans eksozu var motoru satacak arkadaş eksozu sattığı adama vermiyor bana dedi sana vereyim biraz kullan dedi bakalım onu takmayı düşünüyorum son hızda az da olsa fark oluyormuş ara hızlanmada dahil siz ne dersiniz performans eksozun gerçekten yararı olur mu

Oda varda egzozda euro 3 istersen çıkar bi egzozu ağırlığına bak birde 2004 ybr lerinkine bak.

Enes yok ben bi ara sökdümde hiç bir fark göremedim.Yüksek devirlerde olur diyorlar ama tek başına katalizör iptali fayda etmiyor egzozda değişmesi lazım.Ben şunu düşündüm bakalım para ayarlarsam alırım.

Egzoz nasıl :) Birde videoya bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...25-esd-yeni-kasa-ybr-125-sport-33417713/detay

selam ybr ci dostlar... bu gün iki yamaha bayisini aradım cepten birisi 2011 ybr 125 in fiyatı 3890 dedi. peşin para verirsek nolur dedim aynı fiyat değişmez. yani 1 tl bile düşmedi... başka bir yamaha bayisini aradım dedim 2011 ybr istediğimiz renk kaç para olur dedim oda dedi 3890 nakit ödersem kaç olur dedi. telde ufak bir pazarlıkla 3700 e gel algit... dedi. motor koruma demiride benden dedi... neden bazı bayiler böyle trip yapıyor... illaki de liste fiyatı diye milleti kazıklamaya çalışıyor... anlamış değilim... umarım bu konuda sizlerinde bir fikri vardır...

yukardaki konu hakkında değerli yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar...:queen::queen::queen:

Oda varda egzozda euro 3 istersen çıkar bi egzozu ağırlığına bak birde 2004 ybr lerinkine bak.

Enes yok ben bi ara sökdümde hiç bir fark göremedim.Yüksek devirlerde olur diyorlar ama tek başına katalizör iptali fayda etmiyor egzozda değişmesi lazım.Ben şunu düşündüm bakalım para ayarlarsam alırım.

Egzoz nasıl :) Birde videoya bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...25-esd-yeni-kasa-ybr-125-sport-33417713/detay

valla egzos şahane ama bu baya tuzludur.:)

valla egzos şahane ama bu baya tuzludur.:)

enes o eksozu ben gittim baktım 150 tl diyorlar ve asıl sahibi ilede konuştum polis yakalamış orjinali takmassan ceza yazarım dediği için geri vermiş motoru aldığı firmaya hızda ara hızlanması ve son hızda yaraı var dedi 122 yapıyordu dedi o eksoz varken şuan 115 de kalıyormuş arkadaşın dediği bu :D

benim takacağım eksozu görünce bu eksoz onun yanında fıs kalır (dermişim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar