Bu boya çamur oldu sayenizde. Okuyanlar diyecek ki biri Akçalı nın distribütörü, diğeri diğerinin

Her yiğidin yoğurt yemesi farklı olur. Aynı boyayı sen atarsın hüsran ben atarım 10 numara olur. Bunları bile bile tartışmak daha doğrusu mok

atmak karşılıklı;
Olmuyor...
Yakışmıyor...
Selametle...
Haklısın bu konuda sana katılıyorum ama ben 2 yıllık tecrübemden böyle bir yazı yazdım bu bir. İkincisi ben sanayide kafanıza göre sertleştiricisiyle birlikte sprey boya dolumunu bilmiyorum. Çünkü burda bu uygulamayı yapan olmadığından duymadık, ben bu bilgisizliğimi zaten arkadaşıma belirttim. Ve sistemi de merak ettim.
Sağolsun sistem olarak anlattılar. Ama fiyat olarak bana pahalı geldi. Tabi insan kendi istediği özel bir renk seçeneği için bunu fiyat olarak değil manevi tatmin olarak görerek yaptırır, bende yaptırırım fiyata bakmadan.
Ama tartışma farklı yollara çıktı.
Soruyu soran arkadaşa

)) cevap verirken, onun kendi çabaları ile birşeyler yapmak isteği doğrultusunda ucuza maal edeceği şekilde bir tarifte bulundum. Kişi her yazanın doğrultusunda çalışmaz. Adı üstünde forum. Belki 2 yıldır benim bildiğim yanlış. Bu forum sayesinde bende kendi yanlışımı ve farklı uygulamaları görecem.
Ben kendime ders çıkardım. Demek ki özel olarak sprey dolumu yapılıyormuş. Özel bir renk için sertleştiricli sprey boya dolumu yaptırırım.
2 yılda gördüğüm deneyimim bana DYO dahil diğer markaların çıkardığı ( Türk mallarından bahsediyorum yabancı kullanmadım zaten arasamda burda yok) sprey boyalar beni mahvetti.
AKÇALI nın zaten ne bayisiyim ne de hissedarı, ama burası bir forumsa ve herkez de mesela motorda marka vererek tavsiyede bulunuyorsa bende bu 2 yılımda AKÇALI dan hiç şikayetim olmadığı için yazdım. Bu eğer başka bir boya olsaydı kalitesiyle bana kendini kanıtlamış ( misal MAKÇALI) olsa onu yazardım.
ero__ nun dediği gibi başlıkları hep sıkıntı. Az kullansan bile bir daha ki sefere kullanımı berbat. boyayı püskürtmek yerine kusuyor
ero__ nun dediği başlık Türkiye de sistem olarak varmı onu hiç bilmiyorum. Çünkü tek yerden değil 4 yerden gelecek boya daha iyi atılır.
ero__ ya bu konuda zaten herkes katılır. Ha dolumu bilmediğim içinde ondan bilgi aldım bundan dolayıda sağolsun paylaşımı için.