[Konya - MT]

biz motoru parçaladık diye katılamayacakmıyız yani:cherry: haftaya topluyorum motoru benide götürün banane banane benide benide:queen:

eh cemre düşmüş artık havalar ıscamış haydin gidiyik beya :)

tamam osman aga accık deha sabret ben hazırım düldül de hazır haberleşelim, gelmiyorsun bu taraflara.. Sen gelmezsen ben bir ara uğrayacam:queen: söylemesi ayıptır çay hoşuma gitti de:cherry:

tamam osman aga accık deha sabret ben hazırım düldül de hazır haberleşelim, gelmiyorsun bu taraflara.. Sen gelmezsen ben bir ara uğrayacam:queen: söylemesi ayıptır çay hoşuma gitti de:cherry:

Ramazan hayatta değil mi :silent:ses çıkmıyo hiç:cherry: gıdıklasak mı aceb:queen::queen:

şu havalar eksiden artılara bi geçsin inşallah çiğdemleri toplamaya gideceğiz.pardon koklamaya:)
.......
bu sayfadan haberleşelim inşallah

olur osman aga nisan 10 dan sonra emrindeyim çık de çıkayım::haapppy: ama altına krosu çekip te bizi de dağa taşa vurma:queen: toyotaya ettiğin gibim:queen:biliyon biz asfalt motorcusuyuz asfaltın bittiği yer bize işkence demek :salut: şu ara sağlık olayları nedeniyle pek takılamıyorum idare edin ::igne:::cat:

geçmiş olsun müdür.
bu arada bugün crosu aldım ama gözüm korktu biraz. çok yüksek ayaklarım yere değmiyor

geçmiş olsun müdür.
bu arada bugün crosu aldım ama gözüm korktu biraz. çok yüksek ayaklarım yere değmiyor

ooo osman aga hayırlı olsun:rendeer: o zaman üle güle kullan:rendeer: bir resim at gari görelim:bounce: yükseklik kolay biraz topuklu giyersin olur biter:queen::queen:

bu arada ramazan hayatta değilmi haber alıyon mu ses çıkmıyo hiç:silent:

hazır kıta bizi bekliyor ramazan. gezdirecekmiş oralarda bi hafta sonu.nisanda hazır ol

bu arada espri güzeldi hehe hehe.:mrgreen:

27/03/2011 bu pazar takkeli dağına çay içmeye gidelimmi ne dersiniz
bir kere arabayla gitmiştim çok beğenmiştim
.merkeze 10 km kadar.
hemen hemen zirveye 200 mt kadar motorla çıkılabiliyor
gerisi konyayı muhteşem seyir keyfi ve alaaddin keykubatın yazın yaşadığı kale kalıntıları.çay içmek hiç oradaki kadar zevkli olmaz inanın.
başkent hastanesi önünde buluşup dört beş saatlik bir gezi yapabiliriz.
bu teklife bir kişi bile okey derse saati belirleyelim .
takkelida2007seimgn78xi6.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sa arkadaşlar ben konyadayım birtane buggy yapmak istiyorum yadım edebilirmisiniz konyalı abilerim

selamlar konya MT naptın abi çıktın mı takkeli dağına? mesajı daha erken görseydim gelirdim ben senle as200 gy enduro var bende de. çıkacak dağ bulamıyorum =)

toroslara çıktınmı geri öteki yana da inmezsen olmaz bi antalya yapmak lazım :)
inşallah abi birdahaki sefere

toroslara çıktınmı geri öteki yana da inmezsen olmaz bi antalya yapmak lazım :)
inşallah abi birdahaki sefere

olur ama ya asfalt motoru ya cros .biri diğerine gitmezki.:)
açıkçası ben ramzeyin asfalt gidişini begenmedim titreşimli telefon gibi oluyor.
ama troprak yolda çok güzel binimi var.asfaltta işkence.
ya toroslar ya akdeniz sahilleri birini feda etmek lazım:):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar