ikinci el zc alıcam forumdan
Sağolasın
Sağolasın
hayırdır kimin motorunu alıyorsun?
ortalığı karıştırayım biraz
1000 liraya benimkini veririm diyormuşum yanlışlıkla![]()
selam arkadaşlar. daha öncede belirttiğim gibi daha yeniyim motor kullanıcısı olarak ve açıkçası pek bilgi sahibi değilim.motorsikletimi daha iyi tanımak daha iyi bakmak için birşeyler öğrenmek ve ekstradan motora modifiye vs uğraşmak istiyorum. bu yüzden çevremde buluşup bu konuda yardımcı olabilecek öğretecek bilgi sahibi arkadaşlarla tanışmak görüşmek isterim.ikinci el almıştım.5 ay doldu alalı.
hayırdır kimin motorunu alıyorsun?
ortalığı karıştırayım biraz
1000 liraya benimkini veririm diyormuşum yanlışlıkla![]()
benim bildiğim alper150zcninkini alıyohem daha seninkiyle işimiz bitmeden satıyosun olmaz böyle:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------
6sında pazar günü buluşmayı düşünüyoruz sende katılırsın bize:cat:
konusu açılmışken artık buluşmayı kesinleştirelim diyorum...
arkdaşlar herkesi bekliyoruz...
gelirsin kardeşim birşey olmaz...tecrübe sahibi olursun hemde..
inan trafikte çok kolay ilerleniyor korkun olmasın bundan..
Emre kardeşim benim benimki zaten şaka yav
satarmıyım ben onu...
yeni bir arkadaş katılmış aramıza hoşgelmiş...
6 sıdna bir buluşma ayarlıyoruz burdan duyuru yapacağız yine gelirsin bekleriz senide...
Sipariş etmiş olduğum 4 ledli lambanın siparişini iptal ettim. Yerine 5 ledli olan ı verdim. Linki. Lazer falan diyor diğer 4 ledli parklardan farklımıdır acaba bunlar..
Ayrıca bugün kargoya verilmiş görünüyor, umarım yarın gelir.:cat:
lazer felan hikaye ikiside smd led kullanıyor fakat 5li olanın ortasına bir tane daha koymuşlar onun için deymez yani ama sen bilrisin:cat:
emre senin avatarın aynısını ben yarın yapıp koyacağım![]()
bazen böyle saçmalıyo hepsiburada işte neyse ii yapmışın o zaman:cat:Aralarında sadece 2 Tl fark var. Normalde iptal etmek gibi bir niyetim yoktu ama sipariş verdikten 2 gün sonra baktım hala tedarik sürecinde yazıyor açıkçası biraz bozuldum o arada gözüme hemen altında 5ledli olanı ilişti baktım hızlı kargo yazıyor hemen öbürünü iptal edip bunların siparişini verdim birde fırçaladım. Bu sefer hemen kargoya verdikler. :mrgreen::mrgreen:
Tasarımları biraz farklı olmuş 5 liler daha bir hoş duruyor sanki.
![]()
![]()
evet biraz daha dayanıklılar gibi sonuçta plastik yok direk baskı devre üzerinden elektriği alıyolar ayakları kırılma gibi bir derdin olmaz:wiinkk:
Benimde dikkatimi çekti. 5 liler bayağı sağlam duruyor. İnşallah uyum sorunu olmaz. Sarı ışık üzerinde beyaz led parklar güzel bir görüntü verir diye düşünüyorum.Fotolarını eklerim inşallah takınca.
uyum konusunda problem yaşamazsınız fakat sarı ve beyaz beni biraz düşündürdü:mrgreen:
inflock hiç uğraşma emreye rica et sanada bir far yapsın...
kesinlikle tavsiye ederim...