tamam o zaman bu hafta değil bir dahaki haftaya pazar günü buluşuruz arkadaşlar..
mekan ve saati burada duyururuz isteyen buyurur gelir....
Emre benimde farı kaldırmam lazım çok aşağıda 1 metre önünü gösteriyor en fazla...
abi helal olsun müthiş olmuş maşallah cuk diye oturmuş yani![]()
Çok güzel olmuş. Yer seçimi olarakta bence en uygun yeri seçmişsin. :cat: Yağ müşürünü nereye yerleştirdin.
bencede en uygun yerinş. bende alınca bunları tek tek yapacağım
![]()
motosikletin sol tarafında bulunan yağ boşaltma yerinden.:mrgreen:
Benim bildiğim motorun tam altındaki vidayı söküyoruz ve yağ boşalıyor. Sol tarafta yağ boşatma yeri tam olarak nerede :silent:
sol tarafta eğilirsen görürsün tam orta ayaklığın plastik takozunun orda bi vida var oraya takılıyor. fakat yapman gereken ordan çıkardığın vidaya göre yağ müşürüne diş açtırman tabi vidayı çıkarırkende motoru sağa yatır yoksa yağ akar:cherry::cherry: ve işlem tamam:cat:
http://img691.imageshack.us/i/p1010381x.jpg/
Valla yağ yeri tamamda yağ müşürünü ve diş açılmış halini gözümde canlandıramadım. Çünkü daha önce gördüğüm bir şey değil. Ayrıca teknik olarak keşke mümkün olsada bu yağ göstergesini resimdeki gibi ayarlayabilsek. Çok orjinal olurdu.
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 ----------
Bu arada benim motorda yağ boşaltma yeri motorun tam altında ve yere tam dik bir vida. Açtığımızda içinde filtresi ile beraber çıkıyor. Bunların dizaynı farklı değildir herhalde. Resimde gördüğüm vida ekstra yağ boşaltabileceğimiz bir vidamıdır :silent: :silent:
Ama teknik olarak mümkün olsaymış görsel olarak gerçekten harika olurdu. Bilgi için teşekkürler oraya bakıcam ayrıca müşür takılı halde fotolayabilirsen çok güzel olur. :cat: birde lastiklerin dikkatimi çekti hangi lastiği kullanıyorsun. Martta havalar biraz ısınınca lastikleri söküp motorun altına iyi bir temizlik yapıp lastiklerimide değiştirmeyi düşünüyorum![]()
ırc marka lastiklerim made in turkeyoldukça iiler bugune kadar bir problem yaşamadım tavsiye ederim hem fiyatlarıda uygun:cat:
Valla diş derinliği bayağı fazla. Yağmur performansı nasıl. Ben Michelin Pilot Sport'ta karar kılmıştım. Okuduğum bazı yorumlarda Türk Malı lastiklerin yağmurlu havalarda kaydığı yazıyordu o yüzden aklımdan çıkarmıştım TM lastikleri.
arkadaşlar ducati yine yapacağını yapmış ducati 848 scooteri internetten görsellerden bir bakın hele race tadında scooter yani hedefim budur beyler