- Konu Yazar
Dün garip bir telefon aldım. Cep telefonumu açtığımda karşımdaki kişi arabamın plakası ve benim adımı da belirterek bir hikaye anlattı. Hikaye derken bana tam bir hikaye gibi geldi. Ama bir anlam vermekte zorlanıyorum. Hikaye şöyle Arayan kişi polis memuruymuş. Trafikte bir servis minibüsü şoförü ile tartışma yaşamış. Servis minibüsü soförünün kendisine yumruk atıp kaçmış. Servis minibüsünün plakası olarak ta benim arabamın plakasını söylüyor.
Benim cevaplarım ise şöyle oldu; Bu plakanın bana ait olduğu doğrudur. Fakat bir servis minibüsü değil otomobime ait. Başımdan böyle bir olay geçmedi.
Kafama takılan sorular şunlar;
1. Bir polis memuru birinden yumruk yiyip aracın plakasını bile nasıl doğru dürüst alamaz?
2. Arayan kişi polis değilse araç plakamı adımı soyadımı ve cep telefonumu nasıl öğrendi?
3. Otomobilimin plakasını bir servis minibüsü kaçak olarak kullanabilirmi?
4. Beni arayan numarayı kaydettim arayan sabit numaradan arayan yeri bulabilirmiyim?
Kazasız belasız iyi sürüşler.
Benim cevaplarım ise şöyle oldu; Bu plakanın bana ait olduğu doğrudur. Fakat bir servis minibüsü değil otomobime ait. Başımdan böyle bir olay geçmedi.
Kafama takılan sorular şunlar;
1. Bir polis memuru birinden yumruk yiyip aracın plakasını bile nasıl doğru dürüst alamaz?
2. Arayan kişi polis değilse araç plakamı adımı soyadımı ve cep telefonumu nasıl öğrendi?
3. Otomobilimin plakasını bir servis minibüsü kaçak olarak kullanabilirmi?
4. Beni arayan numarayı kaydettim arayan sabit numaradan arayan yeri bulabilirmiyim?
Kazasız belasız iyi sürüşler.