Sevgililer gününüz kutlu olsun millet ! Motorunuzu bu akşam şöyle güzel bir gezintiye çıkarın bugün. Önce dışarıda güzelce karnını doyurun (depoyu fulleme), sonra eve geri dönünce...Neyse gerisini anlatmayayım
Cumartesi koltuğumda artçı bölümün başladığı noktada maket bıçağıyla kesilmiş gibi yarıklarla karşılaştım. Belki çok soğukta üzerine oturmamdan belki takılan bir fermuardan belki de şakacı bir çocuk yüzünden olmuş olabilir bilmiyorum. Neyse ben de bir oto kaplamacıya gidip, daha kalın malzemeden yapılmış astarlı bir döşeme malzemesi seçtim. Tabii yine siyah renk. Sonra aklıma en son yaptığım Amasra gezisinde artçımın ağlamaları geldi ve hazır bu işe girmişken artçı konforunu da arttırayım dedim. Oradan 10 mm kalınlığında hafif sert bir sünger seçtim ve tam bizim artçı kuşağın başladığı noktadan arkaya kadar o süngeri güzelce yapıştırmalarını istedim. Kuşaktan dolayı öyle kot farkı hissi de vermeden gayet yumuşak bir artçı koltuğuna sahip olmuş oldumHepsine 60 lira aldılar benden...Acelem olduğu için fazla fiyat araştırması yapamadım.
Artık iş ciddiye bindiği için yengemizi kaçırmadan Uzay'a da yaptırması tavsiye edilir :wiinkk:
Senin de sevgililer günün kutlu olsun kardeşim
O koltuktaki yarık tam olarak aynı yerde benimkinde de oluştu