kar gezisi videosu :D

slm arkadaşlar 13/02/2011 tarihinde gezi planım var demiştim hatırlarsanız bunu resimleri yüklemektense video şeklinde yaptık kardeşimle beraber gitmiştik o sağolsun yapmış bende video olarak yayınladım inş. beğenirsiniz çok güzel bir vakit geçirdik havada çok güzeldi

http://www.izlesene.com/video/kis-gezisi/3072157

Not: Resim olarak at derseniz arkadaşlar sizin için onuda yaparım bu kolay olduğu için bu yöntemi seçtik

Son düzenleme:
fatih sonda göl gördüm ne gölü o?nerde?
abi o göl değilmiş bende sanmıştım ama babama sordum o konyaya çok gider gelirdi o dereymiş önü kapalı olduğundan göl gibi birikmiş abi :D

eline sağlık. güzel gezi olmuş. umarım bol bol eğlenmişindir....

evet abi Alanyada kar olmadığından çocukluğumda kar görmedim bu çok güzel oldu benim için bol bol eğlendim :D

Dostum güzel bi gezi olmuş , senin ve kardeşinin yüreğine sağlık:rendeer:

sağol celal abi teşekkürler en güzel eğlendiğim bir geziydi bu

tebrikler güzel paylaşım için.
.üçgün önce alacabel kısmından geçmiştim yeşilbeyaz çok güzeldi

tebrikler güzel paylaşım için.
.üçgün önce alacabel kısmından geçmiştim yeşilbeyaz çok güzeldi

abi hem mesafe yönünden hemde oraların daha soğuk olmasını düşündüğümüzden gitmedik zaten 250 km yol yapmışım git gel birazda eğlendik derken anca :D

Buyuk fırsatları kacırmsısım neyse, saglık olsun, elıne koluna saglık, gıtmıs kadar olduk

Sizlerin bu gezilerini gördükçe motoru garaja kaldırdığıma pişman oluyorum. Çok güzel gezi olmuş.

gideceğim olum :)
Bende o motoru bi şekilde yapıp veya yaptırıp gitmesem aha bülent ersoy olayım. er veya geç gidecem :) :)
Benim cenazeyi koymadığın iyi olmuş.. :)

bana atarın resmi varsa sende fatihim..

Son düzenleme:
Sizlerin bu gezilerini gördükçe motoru garaja kaldırdığıma pişman oluyorum. Çok güzel gezi olmuş.
abi çıkar sende tabi havalar kötüdür orada ama havalar iyi olduğunu gördüğün zaman hemen bir turlamanı tavsiye ederim :D

gideceğim olum :)
Bende o motoru bi şekilde yapıp veya yaptırıp gitmesem aha bülent ersoy olayım. er veya geç gidecem :) :)
Benim cenazeyi koymadığın iyi olmuş.. :)

bana atarın resmi varsa sende fatihim..

inş. abi sen hayırlısı ile motoru yaptırda senin motorun resmini foto olarak koysaydım koyacaktımda video şeklinde yaptığımızdan kardeşim koymamış bende ok dedim sana neyi atacam birde onu anlamadım sonunda tekrar yazarmısın :D

kardeşin iyi yapmış koymadğına, benim resimlerimi çektiysen atarsın bana ee mil :) adresime.

tamam gökhan abi atarım zaten 3 resmin var ikisi motor biri sen

tebrikler. güzel eğlenmişsiniz. poşetle kaymak çok zevklidir. bu arada son fotoğraf muhteşem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar