heheh

yok be kardeşim ayıpsın dahasına muhabbet çıktı diye eyleniyom gayet sakinim ben

yalnız varya motoru sağlam kazıga bağlıyım ben nolur nolmazxD arasam bide telefon numarasını kendi ellimizle sunmayalım karşı tarafa

)))
pakette son 2 adet sigara var tekini yaktım elimde saat 03,55 yani ilk 10 dakikaya yattım yattım yatamadım eski huyum gider sigara ararım şimdi bu soğukta onun için sana bi son mesaj yazayım,yaş kaç bilmiyorum da kafayı takma Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz da.... işte sen yarın yoktan bi ara duruma göre ya karakoldan ya da 2-3 yapılı arkadaşını yanına al bi git,yaw adam başka şehirden olsa diycem bulmuştur örnek diye bi resim,aynı şehirdesiniz,motordan anlamasa sahibinden.com da başka ürünleri de var,yamuk yumuk olsa 1 telefon yeter niye 2 tane versin,sen o resimdeki motorun kendi motorun olduğuna eminmisin,veya kardeşin-baban veya yakın akrabalardan birisi satmaya karar vermiş olabilir mi, beni eklersen ekle hotmailine az daha gırgır geçelim
[email protected] ama 10 dakka daha konuşuruz muhabbet eder tanışırız,sonra ben kaçar hırsızı bıraktık kabahat sendemi diye arıyoz,belki de çift karakterlisindir, psikolojik sorunların vardır diğer baskın karakterin satmaya karar vermiştir filmlerdeki gibi olamaz mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------
heheh

yok be kardeşim ayıpsın dahasına muhabbet çıktı diye eyleniyom gayet sakinim ben

yalnız varya motoru sağlam kazıga bağlıyım ben nolur nolmazxD arasam bide telefon numarasını kendi ellimizle sunmayalım karşı tarafa

)))
SIFIR AYARINDA SEDEFLİ BEYAZ GARANTİLİ 987 KM DE ARAÇ ALACAĞIM İÇİN SATILILIKTIR PAZARLIK İÇİN KİMSE ZAHMET ETMESİN..
diyor ki tercüme edeyim, sıfır ayarında sedefli beyaz garantili (!!!????) 987 km.de araç Çalacağım için satılıktır. en çok da pazarlık için kimse zahmet etmesin diyor koptum burda yaaaw gece gece zuhahahaha muhahahahaha hihohahahahaha kesin seni tanıyan birisidir ilan tarihi de yeni işin enteresan tarafı 10-15 günlük bir ilan...
senin o motor sahibinden.com olmamış, gittigidiyor.com olmuş yakında gider :queen: