resim bekliyoruz....
Tamamdır abi bu hafta sonu gidip 300 lirayı basıcam sırf şu uniqenin laflarından kurtulmak için
resim bekliyoruz....
Tamamdır abi bu hafta sonu gidip 300 lirayı basıcam sırf şu uniqenin laflarından kurtulmak içinhayırlı geceler herkese ben kaçtım
Arkadaşlar bu motoru alayım mı?Güzel benziyor.Pek anlamam ilk motorum olacak inşallah,Bursa'daki arkadaşlar bana yardım edebilir mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-34500-km-de-2006-model-ybr-125-42417551/detay
Ramço abi verdim siparişi lazer vertigo dragon alıyorum.
Okan adım birde prohell 6060 iyidir ramço abide vardı parasını hak ediyor diyor aldığım kask çok şekil ama.
![]()
He kendine yap modifiye kızlar sana baksın motora değilBu 135 euro dan düştü 175 liraya.400 tl yerıne 150 ye dusen uvex ama ben bunu tercıh ettım ınsallah pısman olmam bu kask baska magzalarda 250 tl falan.Bende verdim siparişin güzüne
![]()
Tipim yerinde allaha şükürrhayırlıı olsun kazasız belasız kullan inşallah..
![]()
![]()
recai kardeş trafik canavarı olmussun![]()
Bugün düzceye gidip geldim 2 motor gittik bmw r60/7 le beraber bmw yi bırakıp 2 kişi geldik toplam 100 km git gel ile beraber ramço abi bilir bolu dağını 3 ve 4 ncu viteslerde 2 kısı cıkdım ortalama 60 70 km/h hız yapabıldım rampalarda ınısden sonra 2 kısı 150 kg ustundekilerle 110 km/h gördüm.2 kişi fazla zevkli olmuyor 125 cc ama gideceginiz yolda rampa yoksa rahat gidersiniz.Tek kişi süper oluyor hemen 100 km/h ye çıkıyor.Herkeze iyi geceler.
Yazdığımın neresi geyik anlamadım.Buraya motorsiklet almayı düşünen ybr hakkında bilgi alma amaçlı bakanlarda var.Sadece kullanıcılarının değil bilgi paylaşım başlığıda yazıyor görüyorsan.
yani? burdan çıkarmamız ders ne anlamadım ben. geyik muhabbetinin topici ayrı...
@recai:
kusura bakma ama stickerlar bence biraz apaçi işi olmuş... sade hali daha güzeldiözellikle kırmızı sinyaller çok hoş
Çok bağırıyo ama ya 9000 lerde falan oluyo o hızlarda.